|
Bass (subwoofer) kabini içine pamuk döşemek |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
YKP
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 Saat 22:49 |
yaptıgım bir işlemi anlatmak istiyorum bass kabinin daha verimli olabilmesi ve dışarıya hava exradan hava kaçırmaması için yapılan bir işlemdir .yaptıgım şey cok basit önce kabinin içerisine tutkal sürerek güzelce etrafa yayıyorsunuz daha sonrasında pamukları açarak yani pamuklar sıkışmış oluyor açarak daha cok pamuk elde etmiş oluyoruz. Pamukları köşelere sıkıcı yediriyoruz , bir gün pamukların yapışmasını bekliyoruz daha sonra kullanıma hazırdır.... Düzenleyen YKP - 15 Şubat 2009 Saat 22:51 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
komple ıcı pamuk mu dolu sımdı ?
|
|
YKP
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evtt galiba ilk defa görüyorsun :)
|
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sesi eskisine göre nasıl oldu peki?
|
|
YKP
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sesi daha cok yumuşak bass geliyo diger türlü biraz zangırdıyordu ama asıl işlem daha bitmedi dış kaplamayıda yapmam gerek
|
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dışı nasıl olcak
Düzenleyen emquazarre - 15 Şubat 2009 Saat 23:18 |
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel iyi verim aldınmı ?
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
YKP
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dışınada halıflesk dedigimiz ama bass kabinlerinin kaplanma yapıldıgı bi malzeme tip olarak halıfleks in aynısı |
|
YKP
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
verim olarak memnunum tabi kabini yaparken bass ın watt gücüne göre yapmanız gerekiyor bunları göz ardı edemessiniz .... benim yaptıgım kabin 1000 wattlık ve 35 -40 litre arasındadır 2,3 cm ölcüleri degiştirdim cünkü |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Güzel fikir.. Bir farklı tiyoda benden olsun.. içine yumurta kartonu döşeyin. Hatta bir arkadaşım evinde kendine küçük bir sinema salonu yaptı bu yöntemle çok da güzel oldu.. Sesi yankı yapmadan absorte etmek için çok etkili bir yöntem
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
eline sağlık kardeşim pamukla uğraşana kadar şilte de döşeyebilirdin kolaylık bakımından yani ;)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pamuk cok gereksız olmus bende onlar ıcın daha ıyı malzemeler var pıyasada o pamukların ordan ucma cıkma rıskı var...
|
|
gs5165
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yumurta kutusu iyi fikirmiş :)
|
|
YKP
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu yumurta kabı fikride iyiymiş ben görüdügümü yaptım pamuk döşedim bugun açtım kabinin içini pamuklar hala saglam sadece hava portu girişinde biraz toplanmış pamuk vardı onlarıda tekrar yapıştırdım zaten şimdi oynayamazlar :)
|
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu yumurta kartınları zaten şekil bakımında sinemadaki duvarlar andırıyoo :D
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tebrikler guzel calışma olmuş
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tebrikler ilk calisman galiba fena sayilmaz ama bazi eksiklerin var bende senin bolume bikac resim ekliyorum umarim kizmazsin bilgi paylasimi acisindan
civi kullanmissin ama civi pek saglikli degildir biz vida kullaniyoruz civi zamanla acma yapar pamukta arkadas soylemis basin kuvvetli ise arabanin her yerinde pamuklar ucusur yastik yorgan iclerinde kullanilan elyaf en iyisidir zaten bazi orjinal kabinlerdede elyaf vardir sesi yumayasmak icin kullanilir ses direk mdf ye carmasini onlemek icin ben kendi kabinimde sag ve sol yanlari cift mdf uyguladim ilki 3cm icerde nedeni kaplarken hali fileksin ek yerlerini gizlemek icin ikinci parca ayri bir renk hali ile kaplayip kapak gibi gecirdim gayet guzel oldu halida ekyeri gozukmuyor ve istersen on bolumude cift yapabilirsin bass tan biraz buyuk kesersin bass iceri gomulu durur hos oluyor |
|
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
|
|
YKP
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu ikinci çalışmam benim paylaşım da güzel olmuş tşkler ancak bu içeri alma işini bende yapmayı denicektim ancak mdf leri kendim kestigim için dekopaj aletiyle ölcüleri kacırdım malzeme boşa cıktı sonradan kenarları düz yapmak istedim ugraşmak istemedim tabi senin dedigin gibi yapılsa daha güzel olurdu şimdi ise halı kenarlarını saklamak için ugraşacagım :D:D pamuk işinde ise bende evde fazla bulunan yorgan içinden yaptım elyaf sayılr oda tam olarak pamuk degil dikkat edersen renk biraz sarımtrak ama güzel oldu kenarlardan sızmaması için içten strafor geçirdim görmüşşündür resimlerde kenar kısımları beyaz iç kısmı sonuçta 3. yapışımda hazır kestiricem her şeyi. paylaşımın içinde ayrıca tekrar teşekkür ediyorum
Düzenleyen YKP - 18 Şubat 2009 Saat 17:10 |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
İyi yada kötü olsun ama kendi yaptığım olsun felsefesini her zaman benimsemişimdir.. Her ikiside gerçekten çok iyi çalışmalar.. Ellerinize sağlık arkadaşlar..
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |