![]() |
|
vazgeçtim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2009 Saat 14:26 |
vazgeçtim Düzenleyen vasat - 06 Nisan 2009 Saat 11:35 |
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
Düzenleyen emquazarre - 15 Şubat 2009 Saat 16:47 |
|
![]() |
|
merhaba.haklısın ben eski bir üyeyim aslında .ancak bazı maddi sıkıntılardan dolayı pekte uğrayamadım foruma.bugünki ziyaretin nedenide bu aslında 206 mı acilen satmak zorundayım.anlıyacağınız şuan zor durumdayım.öyle olmasa bu şekilde girilmemesi gerektiğini bilirim elbette.beni en iyi 206 sını satmak zorunda kalanlar anlar diye paldır küldür daldım biraz haklısın.
dediğim gibi pek uğramasamda eski bir üyeyim,32 yaşındayım,öğretmenim istanbuldayım.
saygılar,iyi çalışmalar.
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
hayırlı satışlar
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|
|
![]() |
|
TEŞEKKÜRLER.UMARIM HAYIRLI OLUR.HAYIRSIZ BİR SEBEPTEN SATIYORUM UMARIM SONU HAYIRLI OLUR. SAYGILAR,İYİ ÇALIŞMALAR |
|
![]() |
|
YKP ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
herşeyin hayırlısı olsun abi acil satmanın nedemek oldugunu bende bilirim hemde gönülsüz satmak zorunda kalıyorsanız ....
|
|
![]() |
|
evet inanın hiç istemiyorum ancak mecburiyet işte ne yaparsın.sağolun içtenliğiniz için.
saygılar,iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
arkadaşlar.2 gün içinde satılması gerekiyor.mecburen son fiyat 14500 tl.aracımın peugeot sevenlerden birine gitmesini isterim.fiyat düşüşü aklınızı bulandırmasın.nasılsa ustaya gösterilmeden alınmıyor.devrini hemen verebilirim.
saygılar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar dostum, İnşallah istediğin süre içinde satılır aracın...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Bu satış çok hayırsız olur inşallah ba şka bir mucize olurdan aracından ayrılmak zorunda kalmazsın.
|
|
![]() |
|
:)inanın artık hayrına şerrine bakmıyorum.satılsında.....kısmette yokmuş deyip satıcaz artık.
herkese samimi duygularından dolayı teşekkür ederim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |