|
Ankara Lastik |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
ekiraz
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2009 Saat 01:24 |
Merhaba arkadaşlar 206 1.6 aracıma lastik alıcam 175-65 R14 Real de 4 adet pirelli takma balans dahil 300 ytl. Öğrenci işi olacak şekilde tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pirelli sert bır lastık bıye duydum ben daha yumusak olanları tavsıye ederım..
|
|
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastik ebatını biraz genişletsen daha iyi yol tutuşu ve görüntü olur bence
pirelli çabuk sertleşen bir lastik tavsiye etmem
üzerine 100 lira daha koysan daha kaliteli yumuşak lastik alabilirsin...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
marka ii fiyatta markaya gore ii rotbalans beraber fazla araştırma yaktığın benzini hesapla karlı cıkarsın..
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bence fiyat iyi o paralara çin lastiği vermiyor adamlar..
Pirelli sert bir lastik.. Zor yıpranıyor ama kışın soğuklarda sıkıntı çıkarabilir..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
super fıyat super lastık kacırma bence bende gıdeyım reale alayım bır takım...
|
|
ekiraz
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler arkadaşlar o zaman Bilkent Reale 12 taksit yaptırmaya gidiyorum. Çok fazla yol yapmadığımdan ve uzun yola da çıkmadığımdan şehir içinde iyidir bu fiyata bence.
|
|
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pirelli modeli biliyormusun acaba
p 400 ise üzülürsün demedi deme
kar ve çamurda kabak lastikten beterdir.
sıcak havada iyidir ancak çabuk sertleşir max 2 yıl yada 15-20 binde kütü kütür ses yapar
|
|
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pirelli olarak sana büyük ihtimal p2500 vericeklerdir, 4 mevsim lastigi olarak gerçekten güzel bir lastik ve türkiye sartlarina uygun bir lastiktir, ama fazla sert oldugundan dolayi, biraz yolda seni rahatsiz edebilir ama dayaniklidir.. Türkiye yollarina göre knforlu ve kullanisli lastik olarak ben sana bridgestone'u öneririm ben kendi aracimda ondan kullaniyorum ve cok memnunum ve fiyat olarakta 300-330 civarinda bir para tutmasi gerekiyor...
|
|
ekiraz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Modelini bilmiyorum bana fiyatı cazip geldi zaten kabak tekerlerle dolaşmaktansa. Ama bu fiyatlara yakın önerileriniz varsa neden illa pirelli alayım ki?
|
|
hsnsnr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
taylana katılıyorum max. 350 ye bridgestone alabilirsin yada michelin
ben şu anda 185-60-13 maxxis kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim 14 olanını...
13 ebatı 260 lira
|
|
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kabak lastiklerle dolasmak, araç kullanimindaki en tehlikeli seydir, hayatin sonuçta 4 adet plastigin üzerinde... En adi lastigi de alsan, en kalitelisini de alsan emin ol ayni, ama pirelli gerçekten güzel bir marka da olsa, sert oldugu için cok tavsiye etmiyorum. ama ögrenci isi dersen, ben ögrenciyken Lassa almistim, kaliteli bir lastik, sonuçta hepsi türkiyede üretiliyor (sadece reklamlardan dolayi pahali) ve gerçekten çok memnundum, bence ona bakmanda da fayda var kardes... Ama çin ve kore mali kesinlikle alma bence...
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
kardeşim bende bi de hankok a bak derim
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|
ekiraz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar bu akşam lastikleri aldım. Pirelli 3000 Energy 175/65 R14 arabayada taktılar. 299 Ytl 12 Taksit. Fikir veren herkese teşekkürler.
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Hayırlı olsun.. umarım memnun kalırsın.. bence fiyat çok iyi. uzunca bir müddet götürür. |
|
ekiraz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim.
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ucuz alma çok..Sonra cart cırt kayarsın
|
|
ekiraz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lastiği aldım taktım bile :)
|
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun o zaman şaka şka abi hayırlı olsun :)
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
ekiraz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağolasın.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |