|
katalizör iptali? |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arıza lambası falan yanmıyo kardeşim ben yaptırdım diyorum :))
|
|
beddri
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sizin aracınızda 1.6 16v benzinlimi ve yaptırırken düz borumu yoksa susturcumu koydurttunuz.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim aracım 206 gti ilk önce düz boru 1 ay sorada ortaya performans susturucu iki haliylede arıza lambası yanmadı
|
|
beddri
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işte gti la 1.6 arasında sistem farkı var usta gti'larda sorun olmuyo ama seninkilerde cift sensör var dedi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hmm valla benim montaj sırasında bir tanesini gördüm sökerken ama 2. varmı bilmiyorum |
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:( öyleymiş dediğine göre ama gene teşekkür ederim size yardımcı olmaya valıştığınız ve yorumlarınızı esirgemediğiniz için
umarım bende bulurum bir babayiğit usta ben arıza lambası yakmadan hallederim bu katalizörü diye
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica ederim. Yalnız bunun ustayla pek alakası olduğunu sanmıyorum be abi altı üstü kat iptali eğer çift sensör olduğundan dolayı arıza lambası yanıyosa usta fark etmez gibi geliyo ama arkadaşların sürekli tavsiye ettiği bir yer var daha banada gitmek nasip olmadı şu maslak sanayii sitesindeki meşhur paris oto bi uğra istersen onlarda yanıyo derse yapacak bişey yok yana yana gerersin :)) |
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
antalyada yaşıyorum :(( sizde numaraları varmı en azından telefondan bişeyler öğrenir nasıl yapılıyosa burdaki ustalara tarif ederim :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hmm ne yazık ki bende numaraları yok ama yakında gideceğim büyük ihtimalle oraya o zaman senin için sorar buraya yazarım
|
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim şimdiden ozaman.. |
|
Eastanbul
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benzinlilerde genelde performans isteyipte kat iptali yaptırmak isteyenlere headers yapıyoruz ve 51'lik boru çekiyoruz.
Arıza lambası bazılarında yanabiliyor. Yandığında da elinde cihaz olan servislerde ya da yetkili servisinde lambayı söndürtebilirsiniz. Yalnız katarizörle ilgili yaptığınız işlemlerde aracınızın yakıtı artacaktır. Eğer headers istemiyorsanız katarizör boşaldığında araba kötü bi zırıltı yapıcaktır. Benim tavsiyem headers ve 51'lik borudur. Headers'tan sonra da bi spiral konularak motorun egzozu kasma seviyesi düşürülür ve egzozda rahatlıkla esnekliğini sağlayabilir. |
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serviste söndürüldüğünde belli bir süre sonra tekrar yanıyo diye bilgi verdiler o yüzden oda cözüm değil headers yaptırmakda düşünmedim |
|
Eastanbul
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
|
o zaman tek bi çareniz kalıo, katarizöre dokunmayacaksınız =)
|
|
Alper Atakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: İstanbuk/Bahçel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alper Atakan
|
bende 306 ımda katalizör iptali yaptırdım yakıt %10 la kalmadı ocağımı söndürdü walla
|
|
MERCY
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2008 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben 206 1.4 hdi yaptım çok memnunum +2 bğ aldım daynoda...
|
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu sorunuma hala bir cözüm bulmuş değilim yorumlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum :((
|
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 'da arıza lambası yanmıyor fakat polisler peşini bırakmaz sesten :) hemde çevre kirlilği
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yorum icin teşekkür ederim ama yanmadığını neye istinaden yazdınız acıklamasını yaparmısınız yani 206 larda 1.4 veya 1.6 ve gtı larda farklı sistemler var o yüzden soruyorum
|
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:(
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
HDI da yanmıyor ama, 1.6 benzinlide yaptırtan bir arkadaş tanımıyoruz.. GTI da iptal ettiren bir arkadaş var onda yanmadı.. 1,6 16 V i bilemem.. Galiba sende aynı araç sahibi iptal ettiren birini bulmadan karar veremiyorsun.. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |