![]() |
|
Ampli sorunu .. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: A Stunu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2008 Saat 21:44 |
Boss marka 1500 Watt & 750 RMS 30 Cm subwooferim var fakat hangi ampli ile daha iyi calistiririm .. Hangisi daha iyi kaldirir bi fikrim yok .. Benim bildigim Amplinin wat & rms degerlerinin subwoofer'i tutmasi .. yada yuksek olmasi .. Asagi degerlere sahip bir amplinin faydali olabilecegi konusunda kafamda ? var .. Ve kompenant da baglanacagi icin .. Subwoofer'a mono bass amplisi , komp'a ayrica 2 kanal bir ampli almam mi gerekiyor .. Marka , model onerilerinizi bekliyorum .. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim bütcen nedir..
|
|
![]() |
|
Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: A Stunu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
500 ytL ..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
jbl 6 kanallı anfı olabılır
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Valla kendi tahminlerimce sub için Sierra 1200 D..
ses içinde Sierra sra 1004 yada jbl 75.4 olabilir derim
|
|
![]() |
|
bende sierra SA5050 var cok memnunum tavsiye ederim 1 BAS CIKISI 4DE NORMAL CIKISI VAR
|
|
![]() |
|
kardeşim bende xetec var 6 kanal .. onunla iki takım comp. besliyorum artı kicker 38 lik bas besliyorum..
bir bak istersen xetec in amfilere..ama sana önerim 4 kanal bi amfi al compenantlar için..birde bass için mono al.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |