![]() |
|
rt4 hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lutfuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 Saat 13:58 |
arkadaşlar merhaba rt4 ün türkiye de kullanılamıyacağı haberi geldi ancak sizden ricam bu aletle başka neleryapabilirim bana bilgi verebilecek varsa sevinirim saygılar
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o ne
|
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
pugeot 308 için navigasyon aleti
|
|
![]() |
|
lutfuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
arkadaşlar şaşıracağınızı tahmin edebiliyorum aracı binbir zorlukla fuardan çıkarttım kimsenin bir bilgisi ya da bu aletin bir kataloğu yokmudar ya
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sitede 307sine takıp kullanan arkadaş var ama, Sanırsam navigasyon yok.
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
navıgasyon calısmıyor ıse tek yapıcagın şey ; şekil olacak arabanda :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Saro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
evet türkiyede böyle bir sistem yok sadece görüntü amacı ile kullnblrsnz bene bi ara getrtcktm 307 için ama gümrükte takıllma ihtmli vardı bende bu riske girmedim boşuna içersnde dvd özlliği vs vardı fakat rt4'de yok sanırım |
|
34 VF 8352 Fınısh...
VF Power(34VF8352) Bilen Bilir Bilmeyen Googledan Bakar:) |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
merhaba bende rt3 kullanıyorum.
navigasyon çalışmıyor ama pusula ve koordinatlar çıkıyor.
ayrıca cep telefonu özelliği var.
gelen mesajları sesli bile okutuyorum.
gelişmiş bir multimedia sistemi.
ben fuardaki tüm 308 leri inceledim.
çoğunda rt4 vardı. ben sorduğumda satılmayacak ya da fiyatı belli değil diyorlardı.
aramıza hoş geldiniz.
bu sistem
1 adet 207 de
2 adet 307 de
1 adet 308 de ( sizden başka varmı bilmiyorum)
1 adet 407 de
2 adet de 607 de var .
![]() Düzenleyen individual - 25 Mayıs 2009 Saat 00:22 |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
bu rt3 ün çalışmayan navigasyon modu
ekranda baya parmak izi olmuş. o yüzden biraz iz var.
sol taraf pusula
sağ taraf ise enlem ve boylamlar.
şu anda 5 uydudan bilgi alıyormuş.
![]() bu da yol bilgisayarım.
sol tarafta saat sağ tarafta da diğer eski kasa 307 lerde bulunmayan çift yol bilgisayarı var.
parkur 1 ve parkur 2
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |