|
merter mc |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
boşuna demiyorum Sinan dan korkulurrr
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ahahahhaha ya bu sinan abinin s irajı olayları çok mu fena...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Yani bu adamların işi gücü yok artık cadelerde gazlayan adamlarınmı peşine düşmüşler ?
vallahi söyleyecek söz bulamıyorum kapkaççıların peşine düşsünler kardeşim sokakda rahat rahat dolaşamıyan vatandaşın yanında olsunlar kardeşim faili meçhul cinayetlerle ugraşsınlar kardeşim rüşvet alan adamların peşine düşsünler kardeşim (( polis gazlayacak )) parasını benim vergiden keseceksin öylemi ULAN nasıl bir adalet sisteminiz var ALLAH aşkına delirecegim ya bu kadar üstümüze gelinirmi ?ama yokk olmaz onlar için aylıklarından kısıpda kendi aracına aldıgı eksozlu, cam filmli, tesisatlı,hava filtreli ,araç ve araç sürücüleri bu saydıgım herşeyden daha tehlikeli öylemi ?
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yakalarsa bağlar ...
|
||||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
benı nıe kımse tacız etmedı hıc yaa merter mc tee ahuahuahu
|
||||
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Adam boyu saygılar... |
||||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
++++++++++
|
||||
YKP
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
polislerin başka işi gücü yok mu yaa :D
|
||||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Yok maalesef
Kendinize tanışma topici açarsanız sizi daha yakıdnan tanıma fısatımız olur
|
||||
YKP
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
vallahi tanıyan tanyıor zaten pek gerek yok aslında pt ilk açıldıgı zaman üyeligim vardı üyelik şifresinden dolayı sorunlar yaşadım... illa topic aç derseniz açarız :) Ben yakup Clubteamfly in yöneticisi idim TC de görev aldık TP de nick FLYTRACK ;)
|
||||
YKP
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
serhat abi yede sorarsanız anlatır beni
Düzenleyen YKP - 01 Ocak 2009 Saat 12:59 |
||||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sen gene tanışma topici aç..Yöneticiler öle istiyorlar haklı olarak
|
||||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
uyarı için teşekkürler...
|
||||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
sizi tanımamız açısından iyi olur başlık beklyoruz sizi daha detayla tanımak istiyoruz Saygılar... |
||||
ertan2512
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2008 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertan2512
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
++++++++++ aynen
|
||||
lutfuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
iyice azıttılar bunlar ya
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |