|
Zincir Takma Geleneği Tarihe Karışıyor... |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 Saat 12:25 |
|
İçe Çekilebilir Çivileri Olan Lastik, Zincir Takma Geleneğini Tarihe Gömüyor Kar zincirlerini lastiklerine takmak için uğraşanlar artık gülümseyebilir ve eski kış geleneğinin, içe çekilebilir çivilere sahip yeni bir lastik olan Q Celcius sayesinde soyunun tükeneceğinden emin olabilir. Q Celcius ismini James Bond'un bir cihaz adamı olan Q'dan alıyor ve aracın içinde bulunan bir düğmeyle çalışıyor. Arabanın içindeki düğmeye bastığınızda, kablosuz bir sinyal lastiklere iletiliyor ve her lastikte bir hava cebi şişerek küçük çivilerin, lastiğin dış yüzeyinden dışarı çıkmaları sağlanıyor. Her özel lastik gibi Q Celcius, normal lastiklerden yüzde 30 daha pahalı. Fakat üretici firma bu dezavantajın, insanların kar zincirleri takma güçlükleri nedeniyle önemsizleşip, ürünlerinin satılacağını umuyorlar. |
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzel bir haber..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen cok guzel haber
|
||
lutfuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
süper emeğine sağlık
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Ben hayatımdan memnunum.. yanlaya yanlaya gidiyorum..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
ixtanbul
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok sevindim bende bu habere zincir takmak çok ayrı eziyet yaşasın teknoloji paylaşım için teşekkürler
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzelmiş dur bakalım daha neler çıkacak...
|
||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel peki türkiyeyede hemen gelecekmi bunlar acaba?
|
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Peki işimiz bittiğinde çivileri nasıl çekeceğiz içeriye o düğme bunuda sağlıyor mu?
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen kardeş,
en büyük zevkim karda zincirsiz dolaşmak, çoooooooookkkkk zevkli
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
BEN HİÇ DENEMEDİM Bİ KERE DENİCEM :) GEREK YOK BÖLE ŞEYLERE HAŞİM ABİ BİLE KULLANMIO AVRUPAYA PARA KAZANDIRMAYALIM |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Karında bi tadı var. bozmamak lazım keyfini.. önlere kışlık arkalara slick.. ve boş bir arazi.. :) :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
MAHALLE ARASINDA OOLMAZMI |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayatım boyunca direksiyonum beni zincir takmaya zorlamadı.Allah muhtaç etmesin |
||
Çervato
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
En keyiflisi bence yumuşak karda motosikletle yakalanıp ufak ufak eve dönmek... Benim iki kez başıma gelmişti. ama çok muhteşem o karç kurç sesi duymak kaskın içinden...
Neyse benim size sorum. Sizce bizim 206 ya uygulanabilir mi bu sistem teknik bir eklentiyle. Yoksa yeni bir aslan mı almamız gerekecek?
Gökhan Çervatoğlu
34 F(iliz) V(içe) 1962 (Doğum yılım) / 206 Generation HDI 2009
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun! |
||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |