|
yardın edin araba çalışmıyor:( |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2008 Saat 22:45 |
||
arabayı 4 günden beri kullanmıyordum izmirde olmadıgımdan bu akşam geldigimde arac calışmadı kontagı cevirdigimde akü ve yag cubukları yanık durumda kalıyor angelları actıgımda yanıyor xenonlarda yanıyor ama uzun yaptımmı yanmıyor dörtlükler yanıyor acaba sorun aküdemi? yarın ustaya götürcektim niyetim oydu yaglarına antifirize baktırtmak için antifiriz donmuş olamaz demi
arac 206 buarada Düzenleyen emquazarre - 28 Aralık 2008 Saat 22:46 |
|||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Anladığım kadarıyla marş basmıyor araba.Aküs zayıflamış olabilir.Soğuk havalarda aküs eski ise olabiliyor..Takviye yapın o zmaan çalışacaktır..
|
|||
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
marş basmıyor evet aküyü yeni degiştirdim yani 1 sene olmamıştır belki daha belirtileri daha öncesindekine benziyor kü bittigindede böyle çalışmtı ama ekranda yag cubuguda sönmedi normalmidir?
Düzenleyen emquazarre - 28 Aralık 2008 Saat 22:51 |
|||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Aküyü elektrikçide şarza bırak. ertesi gün dene bakalım ne olacak. İzmirde değil antifriz saf su bile donmaz..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
soguk havalardan kaynaklanıyor olabılır
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Emrecim geçmiş olsun büyük ihtimalle bir şeyleri açık unuttun akün bitti dert edilecek bir sorun yok
Ara kablo ile yap takviyeni bas marşa devam et |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
birşeyi açık unutunca co. mode a girmiyormu abi?
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ekonomık mode o bızde oluyor :D |
|||
EMRE
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
saguk havadanda şüpheneliniyom kutup başlarından saollasın deran abi sabah ara kablo ile yapacam bakalım
|
|||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bencede takviye yap 5 dakka çalıştır akü kendine gelsin sonra devam
|
|||
EMRE
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aküyü takviye yaptıgımda + + - - yapcaz demi arkadaşlar
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Emre ara kablo ile takviye yaparsın araç 5 dakika çalışır vaziyette bırak tamamdır...Akü deşarj olmuş...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Std teyp falan varsa evet eco moda geçiyor 296 larda Ama benim Indash varken mesela Eco mode falan hakgetire açık unutursan yer aküyü |
|||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet + + ile - - ile yapacaksın..Kırmızı olan + dır..
|
|||
EMRE
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bendede indash var ama her akşam kafasını cıkartıyom eve götürüyom acık kalma olayı olmuyor arkadaşn başka topikte vermiş oldugu bilgiyi okudum soguktandan enerjisi azalıyormuş olabilir izmir 1 haftadan beri buz kesiyor.
|
|||
EMRE
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
saol sinan |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Patlat sonra aküyü + + - şaseye |
|||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben şimdiye kadar hep öle yaptım hiç bişide olmadı...
|
|||
EMRE
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
iyice kafam karıştı
|
|||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Her iki yöntemde olur..
Ben eski arabamda az yapmadım..
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |