Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ARAÇ GAZ ALIYOR AMA İLERLEMİYOR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yba Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Yba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: ARAÇ GAZ ALIYOR AMA İLERLEMİYOR
    Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2026 Saat 20:27
Arkadaşlar selamlar,
Peugeot 308 2016 model EAT6 şanzıman aracım var. Alalı 1 ay oldu. 1 ay içinde 10'a yakın kez bu slrunu yaşadım. Araç hızı çok düştüğünde veya durduğumda (her zaman yapmıyor, genelde biraz uzun kullanımlarda yaşıyorum. ) vites sanki N deymiş gibi devir yükseliyor ama araç ilerlemiyor. Vitesi manuele çekiyorum vites yükselmiyor. Kontağı kapatıp açınca araba ancak ilerliyor. Sorun ne olabilir? Şanzıman yağını mı değişmek gerekir? EAT6 şanzıman var. Arabayı aldığımın ertesi günü genel bakıma soktum bilgisayara bağlattım usta test sürüşüne çıktı euroreper servisinde. Sorun söylemedi bana. Daha sonra bu sorunu yaşayınca birkaç gün önce başka ustaya gittim. Usta şanzıman şarteli daha sonra da beyin değişecek 45 k masraf diyor. Ama bu şanzıman sorunsuzluğuyla biliniyor. Ben bu kadar ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum niyeyse.
Yardımcı olursanız sevinirim. 

https://static.cloudflareinsights.com/beacon.min.js/v8c78df7c7c0f484497ecbca7046644da1771523124516" integrity="sha512-8DS7rgIrAmghBFwoOTujcf6D9rXvH8xm8JQ1Ja01h9QX8EzXldiszufYa4IFfKdLUKTTrnSFXLDkUEOTrZQ8Qg==" data-cf-beacon="{"version":"2024.11.0","token":"11ac6a036a5c4b83a3c20a30a3bc3ba2","r":1,"server_timing":{"name":{"cfCacheStatus":true,"cfEdge":true,"cfExtPri":true,"cfL4":true,"cfOrigin":true,"cfSpeedBrain":true},"location_startswith":null}}" crossorigin="anonymous">

Düzenleyen Yba - 16 Nisan 2026 Saat 20:27
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.