Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 xt reset sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 xt reset sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Oguz_han50 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oguz_han50 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 xt reset sorunu
    Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 09:35
Merhaba arkadaslar formu uzun zamandir takip ediyorum, bi cok konuda yardimlariniz oldu herkese cok tessekkurler. Bi sorunum daha var yardimci olursaniz cok sevinirim.arabamda bir elektirik arizasindan sonra kontagi kapattigim zaman hersey resetliyor anlik km,tarih,saat,ic lamba hatta teyp bile.ve merkezi kilit calismiyor.sizce sorun ne olabilir simdiden tsk ler..

Düzenleyen Oguz_han50 - 26 Mart 2012 Saat 09:57
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 09:50
Aku kutup baslarinin saglamligini kontrol edin. Araciniz mars basmada sorun yasiyor mu?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oguz_han50 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 10:02
Kutup baslari saglam durdugu yerde bile kontagi kapatip acinca resetliyor. Bi kac defa kontagin hic acmadigida oldu.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oguz_han50 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 10:03
Marsta hic bir sorun yok
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 10:09
Aracinizda tesisat var mi? Son zamanlarda elektriksel bir islem gordu mu teyp degisimi gibi?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oguz_han50 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 10:24
Evet kardesim bn teyp degistim ve bnden oncede aracta tesisat varmis .zaten teyp degistikten sonra oldu. Degisim sirasinda ufak bir sase olmustu

Düzenleyen Oguz_han50 - 26 Mart 2012 Saat 10:36
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 11:52
Orjinalini yazan: Oguz_han50 Oguz_han50 Yazdı:

Evet kardesim bn teyp degistim ve bnden oncede aracta tesisat varmis .zaten teyp degistikten sonra oldu. Degisim sirasinda ufak bir sase olmustu

Keske bunu ilk sorunuzu sorarken soyleseydiniz. Bende dokuman ayikliyorum burada ne olabilir diye. Siz en iyisi bir elektrikciye gosterin. Belli ki o ufak dediginiz sasi'den kaynaklaniyor.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oguz_han50 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 13:04
Tsk kardesim bi cok elektirikciye gosterdim ama her seferinde bi baska yerini bozdular.servis biliyosunuz ates pahasi
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 13:59

Tsk kardesim bi cok elektirikciye gosterdim ama her seferinde bi baska yerini bozdular.servis biliyosunuz ates pahasi

Tek onerim su: Aracinizda motor bolumunde ve surucu kisminda sigorta panelleri var. Sigortalarin bir tanesini cekin ve saglamligini kontrol edin. Saglamsa yerine takin, degilse degistirin. Kisa devre yapmasi sonucu belki sigortalardan biri ucmustur diye dusunuyorum.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oguz_han50 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2012 Saat 00:25
Sigortalada tek tek baktim saglam. Bi ustayla gorustum beynin altinda sigorta var dedi yada buyuk ihtimal beyin kendini kilitleyecegini soyledi.ama benim anlamadigim nokta oyle bisey olsa arac hic calismaz diye dusunuyorum.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oguz_han50 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2012 Saat 12:39
Arkadaslar dün itibari ile sorunum cözülmüştür. boyle bı sorunla karsalacak arkadaslar için çözüm cok basit iç kısımdaki sigortalardan birisi farklı bi özellikte ama bizim USTAlarımız cok iyi oldukları için söktükleri sigortayı klasık sigorta ile degişmişler.sayısız elektirikci, beyinci gezdim hepsinede yazıklar olsun.cok merak ediyorum bizim ustalarımız neden hemen kandırma yolunu seciyolar inanın 1500 tl civarı tutar diyen oldu.ama sorun 1 tl ye halloldu.bu sorunu yasayan varsa sigorta no sunu da verebilirim.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2012 Saat 16:05

Arkadaslar dün itibari ile sorunum cözülmüştür. boyle bı sorunla karsalacak arkadaslar için çözüm cok basit iç kısımdaki sigortalardan birisi farklı bi özellikte ama bizim USTAlarımız cok iyi oldukları için söktükleri sigortayı klasık sigorta ile degişmişler.sayısız elektirikci, beyinci gezdim hepsinede yazıklar olsun.cok merak ediyorum bizim ustalarımız neden hemen kandırma yolunu seciyolar inanın 1500 tl civarı tutar diyen oldu.ama sorun 1 tl ye halloldu.bu sorunu yasayan varsa sigorta no sunu da verebilirim.

Gecmis olsun.
Yukarı Dön
sedataksu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2012 Saat 16:40
Geçmiş olsun diyelim.
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Oguz_han50 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 00:45
tsk ler arkadaslar. benim için gercekten buyuk sorundu.allah kimseyi 206 ile imtahan etmesin. :D

Yukarı Dön
Buketstlmş Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buketstlmş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mart 2025 Saat 23:13
Merhaba sigorta nosunu verebilir misiniz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16528 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 66 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 117 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3752 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 525 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3030 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34424 27 Muhammed1983
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 178 0 heavyburak26
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 374 0 tayfuny1
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 514 3 Serdar102
konu icon Fen disk ve balatalari Garanti kapsamı hakkında. son mesaja git 238 0 Ceyhun29
konu icon 206 Teyp Değişiminden Sonra Araç Çalışmaması son mesaja git 459 2 Elkadarbiroglan
konu icon Far Soketi Sökümü son mesaja git 478 0 fearlyzed
konu icon Takviyeli Direksiyon Arızası (direksiyon dönmüyor) son mesaja git 29361 13 Aykutylmz
konu icon 2021 model peugeot 2008 hakkında son mesaja git 356 0 otoban1607
konu icon Yağ km sıfırlama sorunu son mesaja git 1139 2 Kemal bostancı
konu icon Peugeot 5008 GT 1.5BllueHDI 2023 KRİKO son mesaja git 879 0 onurkilic78
konu icon 1.6Hdi rolantide titreme son mesaja git 2557 3 fcesur77
konu icon Bilgi Ekranı Sorunu - Sıcakta Çalışıyor. son mesaja git 509 0 Appmage
konu icon rolantide titreme sorunu son mesaja git 15797 22 fcesur77
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
serdarcan34 3
Westbornova 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English