![]() |
|
206 xt reset sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oguz_han50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Oguz_han50
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 09:35 |
Merhaba arkadaslar formu uzun zamandir takip ediyorum, bi cok konuda yardimlariniz oldu herkese cok tessekkurler. Bi sorunum daha var yardimci olursaniz cok sevinirim.arabamda bir elektirik arizasindan sonra kontagi kapattigim zaman hersey resetliyor anlik km,tarih,saat,ic lamba hatta teyp bile.ve merkezi kilit calismiyor.sizce sorun ne olabilir simdiden tsk ler..
Düzenleyen Oguz_han50 - 26 Mart 2012 Saat 09:57 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aku kutup baslarinin saglamligini kontrol edin. Araciniz mars basmada sorun yasiyor mu?
|
|
![]() |
|
Oguz_han50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Oguz_han50
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutup baslari saglam durdugu yerde bile kontagi kapatip acinca resetliyor. Bi kac defa kontagin hic acmadigida oldu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Oguz_han50
Marsta hic bir sorun yok
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aracinizda tesisat var mi? Son zamanlarda elektriksel bir islem gordu mu teyp degisimi gibi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Oguz_han50
Evet kardesim bn teyp degistim ve bnden oncede aracta tesisat varmis .zaten teyp degistikten sonra oldu. Degisim sirasinda ufak bir sase olmustu
Düzenleyen Oguz_han50 - 26 Mart 2012 Saat 10:36 |
|
![]() |
|
Keske bunu ilk sorunuzu sorarken soyleseydiniz. Bende dokuman ayikliyorum burada ne olabilir diye. Siz en iyisi bir elektrikciye gosterin. Belli ki o ufak dediginiz sasi'den kaynaklaniyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Oguz_han50
Tsk kardesim bi cok elektirikciye gosterdim ama her seferinde bi baska yerini bozdular.servis biliyosunuz ates pahasi
|
|
![]() |
|
Tek onerim su: Aracinizda motor bolumunde ve surucu kisminda sigorta panelleri var. Sigortalarin bir tanesini cekin ve saglamligini kontrol edin. Saglamsa yerine takin, degilse degistirin. Kisa devre yapmasi sonucu belki sigortalardan biri ucmustur diye dusunuyorum. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Oguz_han50
Sigortalada tek tek baktim saglam. Bi ustayla gorustum beynin altinda sigorta var dedi yada buyuk ihtimal beyin kendini kilitleyecegini soyledi.ama benim anlamadigim nokta oyle bisey olsa arac hic calismaz diye dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Oguz_han50
Arkadaslar dün itibari ile sorunum cözülmüştür. boyle bı sorunla karsalacak arkadaslar için çözüm cok basit iç kısımdaki sigortalardan birisi farklı bi özellikte ama bizim USTAlarımız cok iyi oldukları için söktükleri sigortayı klasık sigorta ile degişmişler.sayısız elektirikci, beyinci gezdim hepsinede yazıklar olsun.cok merak ediyorum bizim ustalarımız neden hemen kandırma yolunu seciyolar inanın 1500 tl civarı tutar diyen oldu.ama sorun 1 tl ye halloldu.bu sorunu yasayan varsa sigorta no sunu da verebilirim.
|
|
![]() |
|
Gecmis olsun. |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Geçmiş olsun diyelim.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Oguz_han50
tsk ler arkadaslar. benim için gercekten buyuk sorundu.allah kimseyi 206 ile imtahan etmesin. :D
|
|
![]() |
|
Buketstlmş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Buketstlmş
Merhaba sigorta nosunu verebilir misiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |