|
P15A1,P15A3 VE P0524 ARIZA KODU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
oguz03008
1. Vites Kayıt Tarihi: 4 Saat 43 Dakika önce Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguz03008
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 4 Saat 31 Dakika önce Saat 21:26 |
İyi forumlar arkadaşlar,
2021 çıkışlı yeni kasa 3008 aracım var.Arabam 54k km de ve servis bakımlı.Geçen hafta basınç arızası verip akabinde motor arızası yağ lambası yandı.Bayrampaşa Baykaralara servise bıraktım.Başlıkta yazdığım P15A1,P15A3 VE P0524 ARIZA KODLARINI vermiş araç.Buna mukabil yağ pompası ,yağ elektrovana,yağ dişlisi değişimi önerdi servis.Ve yurtdışı sipariş geçileceğinden 1,5-2 ay sonra gelecekmiş.Bu arada aracı kullanmamı tavsiye etmiyorlar.Burası beni çok sinir etti.Bu motorlarda ilk defa karşılaşmışlar böyle üç kodla.Deneme yanılma yapacaklar sanırım. Araştırmalarımda yağ pompası arızası olan araç 5-10 km sonra kilitlendiği yazıyor.Oysa 50 km üzerinde yol gittim.Çok ciddi bir masraf çıkardılar.Şimdi İstanbulda özel pejo konusunda yetkili bir lion servis adında firmayı önerdi arkadaşlarım. Böyle bir arıza yaşayan oldu mu? Yetkili servisi 1,5 ay beklesem mi yoksa bu firmaya gitsemmi? Bunlar hızlıca çözebileceğini iddia ediyor ama özel servis olduklarından garanti vereceklerini düşünmüyorum.Forumdan eski mesajlara baktığımda moderatörlerimizin yetkin ve yönlendirici olduğunu gördüm.Umarım bir fikir verirler.Arabamdan bugüne kadar hiç şikayetim olmadı.Sürekli servise götürdüm. İyiniyet garantisini aracı aldığımda 1 ay geçmiş diye yapmadılar.3 yaşında bir arabanın böyle bir kullanıcı kusurundan kaynaklı hata alacağını sanmıyorum.Daha nce insigia cc gibi markalar kullandım.İnanın ilk defa böyle hata alıp çaresiz bırakıldım marka tarafından.Değerli yorumlarınızı arz ederim.
|
|
Almandan indik Fransıza bindik.Hayırlısı bakalım.
|
|
oguz03008
1. Vites Kayıt Tarihi: 4 Saat 43 Dakika önce Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguz03008
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bu arada aracım 1,6 180 hp benzinli.
|
|
Almandan indik Fransıza bindik.Hayırlısı bakalım.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |