|
Partner Tepee 2016 5.viteste titreme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmetfazil
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetfazil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2024 Saat 21:00 |
Partner Tepee 2016 5.viteste titreme
Araç yalnızca 5. viteste motor yükteyken titreme yapıyor, gaz kesince yapmıyor. Hızlandıkça da titreme artıyor. Şanzıman açıldı, 5. vites bilyası değişti ancak çözülemedi. Şanzıman dişlerinde problem yok. Bir usta bu modeller de kronik demişti ama internette de sorunun başlığını hiç bulamadım. Aynı durumu yaşayan ve çözüme ulaşan var mı?
|
|
Petrolhead AFU
|
|
ulas55
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
slm kardeş aynı aracın 2017 model 2018 trafiğe çıkışlısı var bende ben bu aracın şanzıman problemlerine çare bulamadım 2020 dn beri kullanıyorum 2 ci el aldım aldığımda henüz 20.000 km de idi aldığım günden beri garip bi şanzıman uğultusu var 2 defa şanzıman söküldü bilyeler değişti benim uğultu kesilmedi ama senin anlattığın gibi değil bende.Benim problem şöyle 60-70 km hız aralığında vites yada boşta olması fark etmiyor bi uğultu yapıyor sonrasında yada öncesin de tık yok 30.000 km de bi söktürdüm bişiy yok dediler kapattık 95.000 de gene söktük bu sefer baskı balata çatal aks keçeleri felan değişti he bide 3-4 vites sekromeci sıkıntı çıkardı onu değiştirdim 22000 tl harcadım nerdeyse bütün rulmanları değişti o ses hala devam ediyor şaka gibi yani ben artık bıraktım o şekil kullanıyorum kabullendim artık şu anda aracım 102.000 km oldu devam çok problem etmiyorum ya çıkma bi şanzıman takacaksın şansa iyi çıkarmsa oda yoksa bu araçların bazılarında gerçekten şanzıman sıkıntıları var hiç yaşamayan da var ama ben yaşadım hala da yaşıyorum 2 defa triger seti değiştirdim haricin de şimdi de esp lambası yanıyor durup dururken kafayı yersin..
|
|
en güzeli tabiki senin olandır.
1999 wv polo 1.6 alm 2013 fiat fiorino 1.3 mj. panaroma 2017 toledo 1.4 tsı dsg 125 hp aktif kullanılan 2017 partner tepee 1.6 hdı 115 hp allure aktif kullanılan |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |