|
Peugeot 308 T9 (MOTOR ARIZASI) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ulamburias
1. Vites Kayıt Tarihi: Dün Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ulamburias
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Saat 33 Dakika önce Saat 21:25 |
Herkese merhaba,
02.11.2024 tarihinde Göral - Ümitköy/ANKARA servisinde 2. el aldığım aracımın ilk periyodik bakımını yaptırmaya götürdüm. Mazot filtresi, mazot filtresi kutusu, yağ filtresi, yağ, polen filtresi değişti ve araçta gerekli kontrolleri yaptılar. Gece dönüş yaparken yolda bir anda araç güçten düştü ve motor arızası verdi. Aracı hemen sağa çektim ve Peugeot yol hizmetini aradım. Telefonda görüştüğümüz teknisyenler ile düşük hızda zorlamadan seyahat etmenin sorun oluşturmayacağına kanaat getirdik ve yola devam ettim. Yolda giderken aracın performansının düştüğünü ve yakıt tüketiminin arttığını fark ettim. Aracı daha sonra bilgisayara bağladığımızda ise aşağıdaki motor arıza kodlarını verdiğini tespit ettik. İnternette araştırdım fakat hep farklı kombinasyon hata kodları ile yaşayanlar çıktı ve düzgün bir sonuca da varamadım. Daha önce böyle bir sorun yaşayan veya konu ile alakalı yardımcı olabilecek biri var mı? Hata Kodları: P00BA - Düşük basınçlı yakıt devresi Enjeksiyon sırasında basınç düşük P2291 - Yakıt yüksek basınç sistemi: Yakıt basıncı çok düşük Çalışmaya başlama zamanı aşımı P1496 - Egzoz gazı turbo şarj 1 Pozisyon nomin. değ. üzerinde/açık P2563 - Şarj basıncı ayarlayıcısı Posizyon nomin. değ. üzerinde/açık |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |