|
Peugeot 206 araç calisir degilken gosterge isiklar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muratzengin
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2024 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratzengin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2024 Saat 21:41 |
Merhaba Arac Kapaliyken aracin kapisini actigimda gosterge panelinde 2sn ligine elektrik gelip s ve kar modu ayni zamanda yakit ve stop yazisi yanip sonuyor.Araci calistirip devam edersem tekrar arizasi almiyorum hiç bi zaman.Araci park edip kontagi cektigimde ve stop ettigim yine ayni arizayi aliyorum sanzuman revizyonu yapildi orada acaba bir kablo veya bir elektriksel sorunmu cikarildi bilmiyorum ama bsi bile aldik denedik elektrikci kapi elektriklerine kadar herşeyi pasifize etti.Sadece Sanzumani ilgilendiren elektriksel parcalar ve abs kaldi elektriksel bakilmayan.İşin kötü yani ben sanzumanciya araci yaptirmadan önce bu ariza yoktu eminim.
|
|
muratzengin
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2024 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratzengin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kimse cevap vermemis ben yazayim .
yol bilgisayari en genel sebebiymis degistirdi usta elektrikci yeni 3satir ekran takti duzeldi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |