![]() |
|
206 trigerim ses yapıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Phoenix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2023 Saat 00:36 |
Merhabalar;
206 1.4 hdi aracımın triger setini değiştim ve bir ses oluştu yapan ustaya gittim tekrar sıkılama yaptı ama ses gene arttı rölantide çalışırken duyuluyor yanlız gaza basınca kesiliyor başıma büyük bir sorun çıkarır mı zamanla geçer normal diyor ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
Vut vut vutuv , vut vut vutuv diye ses geliyor Saygılarımla.. |
|
![]() |
|
ctronle ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk değişimden sonra bir kez daha uğramışsınız bir süre kullanın bence
saygılar
|
|
![]() |
|
Phoenix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Aracın sesi iyice arttı dün öğlen götürdüm taktılar bu sefer araç çalışmadı krank sensörü bozulmuş nasıl olduysa sonra yenisini aldım bu seferde gaza basarken şak şak diye ses geliyor enjektör tarafından ne yapacağımı bilmiyorum beklemedeyim. Aracımın hiçbirşeyi yoktu sadece bakım ve triger için gittim başıma gelenler bunlar. Aceba bozduğunu yapabilir mi yoksa külfetli bir şekilde para isterler mi Parayı vermek zorundamıyım sizce
|
|
![]() |
|
ctronle ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
trigerden gelen sesler devam ediyor mu? sanırım o kısımdan artık ses gelmiyor
krank sensörü değişmişsiniz araç çalışır halde aracı almışsınız buraya kadar her şey normal aracı aldınız ve daha öncekilere benzemeyen yeni bir ses duydunuz enjektör tarafından diye düşündünüz yeniden servise gittiğinizde enjektörünüz arızalı diyebilir belki bir değişim daha yapılabilir saygılar
|
|
![]() |
|
Merhabalar
Efendim aracı teslim alırken liften inip usta geri geri çıkarken enjektör tarafından tak tak ses geldi geri kaldırdı aracı halen beklemedeyim. Aracı henüz teslim almadığımdan trigerden ses geliyorum bilemiyorum.Ama sensör değişip araç çalıştığında ses gelmiyordu trigerden. Cevabınız için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
triger sesi ve enjektör sesini tam olarak ayırt edebiliyor ve bu kısımlara müdahale edilecekse servise bırakın aracı beklemeyin hem ustalar bakıp net bir kanıya varacaklar bu arada sizi arayıp bilgilendireceklerdir hem de siz zamanınızı değerlendirin derim serviste harcamaktansa
gelişmeleri de buradan paylaşabilirsiniz :) iyi forumlar saygılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |