![]() |
|
Egzozdan mavi duman gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih5585 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih5585
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2016 Saat 20:07 |
Arkadaşlar aranıZa yeni katıldım. Hepinize merhaba. Pejo 206 aldım 5 gün önce. Araç 177 bin kmde. Aracı aldığım kişi çok güvenilir birisiydi. Aracı hiçbiyere göstermedim. Daha sonra arkadaşlar gaza yüklendiğimde egzozdan mavi duman geldiğini bu durumun motorun yağ yaktığı anlamına geldiğini söylediler.
Daha sonra motor yağına baktık gereğinden fazla konmuş. Aracı ustaya götürdük motor bitmiş rektefiye lazım dedi. Aracın sahibini aradım, öyle şey olamaz araç ekpertize girdi %89 motoru dedi. Hararet yaptırıp yaptırmadığımı sordu, normal kullandığımı söyledim. Sizce fazla yağımı yakıyor yoksa motor sorunlu mu, moralim fena bozuldu ya. |
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fazla yağı aldırın 500 km falan normal kullanın, duman kesilirse sorun yoktur zaten, kesilmezse başka yerede gösterin, tam emin olduktan sonra gerekirse tamir yapın, inşallah sorun yoktur arabanızda.
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Bence motor yağ yaktığı için, aracı satan kişi bilerek motor yağını fazla koymuştur,
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
O km de aracin motorunun %89 olması çok zor zaten.fazla yagı al bence 1000 km kullan yağda. Eksilme varmi gözlemle bence fazla yağdan olabilir diye düşünüyorum ben
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
fatih5585 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih5585
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler arkadaşlar fazla yağı aldırıp bi deniyeyim bakayım devam edicek mi. Eksilme yapmasına gerekde yok mavi duman çıkması herşeyi gösterir sanırım. Sanayideki ustalara da güvenim yok açıkcası.
|
|
![]() |
|
Ramo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2023 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Aynı sorun bende de var sorunu nasıl çözdünüz
|
|
![]() |
|
Ramo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2023 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Sorunu çözebildiniz mi
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Merhabalar araç dizel mi yoksa benzinlimi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Sorunu çözdünüz mü
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |