|
Far sensörü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
oates55
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2023 Saat 15:36 |
Arkadaşlar yol bilgisayarının arkasındaki cama yakinn olan küçük bir göz var bunun tam adı nedir acaba
|
|
oates55
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eğer bu parçanın adı far sensörü ise satın almak için internette bulamıyorum..gece gundüz farlar devamlı yaniyor
|
|
oates55
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar bi yardim
|
|
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracınızın marka ve modelini yazarsanız daha iyi yardımcı olur arkadaşlar
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
oates55
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot 307 2002 model
|
|
oates55
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
mahmut alpay
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2019 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmut alpay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar arızanızın aynısı basima geldi bana com 2000 arızası
Olduğu söylenmisti cikma aldim cikma sorunlu cikti Hepsi buradadan far kolu siparis edip farkolunu degistirince sorun düzelmisti İyi bir elektrikciye denk gelirseniz far kolu degisimi ile Sorun cözülür büyük ihtimal com2000 pahalı bir parca Far kolu degisimi ile düzelir tahminim ayni zamanda sinyalleriniz De düzgün calismiyor olabilir hatta korna da far kolu fiyat olatak uygundur İki farklı olabiliyor benimki 2006 model 206 filmli olan kolu takturmistim 3 senedir şükür calisiyor
|
|
oates55
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler sinyal kolu ve com hatası yok gibi bu far sensörü denilen yere dokundukça çalışıyor bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu şimdi artık hiç çalışmıyor yeni parça bulamıyorum .acaba sigortası mı attı diye düşünüyor ama sigorta yerinide bilmiyorum
|
|
oates55
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arızalı olduğunu düşündüğüm bu parçayı hiç bir yerde bulamıyorum https://lsgauto.bg/senzor-tablo-peugeot-307-sw-2002-2004-p181120n-182
|
|
oates55
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorunum çözüldü. Kontagı açınca farlar otomatık devreye giriyor.çalıştırınca devam ediyor.kontağı kapatınca sönüyordu..Çok basit bir arızaymış peugeot 307 2002 model 1.6 xt için.bu sorun bilgi ekranını arkasındaki küçük gözde aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulamayanlar için bilgi verebilirim.
|
|
imeral29
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de aynı sorun var. Farlar sürekli açık. Gündüz bile açıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |