|
206 Kalorifer Sökümü REsimli[çözüldü] |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Yazar | |
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba, contası nasıl birşey sen gördün mü.?
Eğer yuvarlar yüzük şeklindeyse o , oring tir. Tüm kauçuk satan yerlerde birçok ebatta var. Örneğini al, oralara sor. Düz conta ise, onlar sana conta kesen yerleri gösterir. Burada önemli olan contayı takarken, gress sürmek. Takılan yeri iyice temizlemek. Orada hafif tortu kalırsa yine akıtır. Çünkü oraya aşırı soxak su geliyor. Conta yumuşayıp hemen akıtır. Bahsettiğim gress, beyaz renk. Aynı vazelin gibi. Su tesisat malzemesi satan yerlerde var.
|
|
kaan206
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Sadece ek yerinden sızıntı varsa contadandır.
Alt kısımlarda kacak varsa kalorifer patlaktır Conta sızıntısı için kaloriferi çıkarmaya, vites konsolunu vs sökmeye gerek yok sadece motor kısmından bağlantıları sokup arac içinden 2 li plastik boruyu kalorifere baglayan vidayı söküp çıkarın Biraz zorlucak sizi kastırmak vs gerek alan dar oring takıp silikonlayıp cekip vidalarını sıkın hepsi 30 dak nızı almaz. Fabrikasyon tek vidanın yerine 6 mm 2 tane vida pul ve somun alıp diğer deliklere takın daha saglam olur Torpido vites konsolu vs sokmeye hiç gerek yok Oringin büyüklüğü tam 1 TL CAPINDA 3 MM genişliğinde 300 c ısıya dayanıklı kırmızı silikon kullanmayı unutmayın Dün bu işlemi yaptım Oringler 2si 1tl Isıya dayanıklı silikon 8 tl 2 baglantı vida ve somunu 1tl 10 tlye hallettim
|
|
Bykn
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2018 Konum: Siirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Keşke yazını önce okusaydim o kadar uğraştım sıvı conta şurup eski oringleri geri taktım 2 ay sonra yeniden kaçırmaya başladı, kesinlikle eski oringler takilmamali
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |