|
Citroen Saxo .1.5d Debriyaj Arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ibanez_022
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2023 Saat 11:22 |
Merhaba,
Dün akşam şehir içinde ışıklarda kalkış yaptıktan sonra, tak diye bir ses geldi araba vitesten attı kendini, debriyaj telinin koptuğunu düşündüm ve durdum. sonra tekrar denedim, vitese geçiyor ama pedal çok dipte kavrıyor, gideceğim yere kadar yaklaştıktan sonra bir ses daha geldi. pedal tamamen boşa çıktı. Şansıma müsait bir yerdi hemen aracı hafif ittirerek park ettim ve gündüz gözüyle bakmak üzere kilitledim. Kilitlemeden önce üstün kötü baktığımda debrijay teli yerinde duruyor ve pedala basınca ileri geri oynuyor. Sorum şu, debrijay merkezi arızalanmış mıdır? Yoksa Pedal cırcırı sorunu mudur? Bizim araçlarda debrijaj hidrolik değil diye biliyorum, Cırcırlı mı emin olamadım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
106 98 xr
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |