|
Peugeout 1.2 308 Usta Önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Angelus137
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2022 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Angelus137
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2022 Saat 19:20 |
Arkadaslar merhaba,
Geçen hafta bir araç aldım ama aracta yapilmasi gereken birkaç tamirat islemi var. Öncelikli olarak da mavi duman atma ve kayışlardan ses gelmesi problemi var. Ben istanbul maltepede oturuyorum ve bu islerden anlayan ve ederi neyse o miktara tamirati duzgun yapacak bir usta ariyorum. Yani birçok yer dolasip sonunda hem işimizi gormeyip hemde cok maliyetli birşey cikarmasinlar bana. Güvendiğiniz bildiginiz istanbul anadolu yakasinda düzgün usta öneriniz varsa paylasmanizi rica ederim. Yapilacak islemlerle alakali en azindan eksperde cikanlari da yazdim aşağida belki daha önce yaptiranlar varsa aranizda maliyet olarak da fikir verebilir. Not: önceki konulara da baktim ama usta onerisi olanlar vs bayagi eskiydi tarih olarak o yüzden tekrar sordum. Klima (temizlik/filtre değişimi) Silecekler Kopuk/Hasarlı Rot/Balans (Yanal kayma testi negatif) Silecek depo kapağı yok Rot Başları (aşınma var / boşluk var) Ön Diskler (Çizik/torna gerekli) AKS keçe yağ kaçağı var Motor Yağı (değiştirilmeli) Gözle Görülebilen kayışlar (ses var) Egzoz (mavi duman atma var) Fren bağlantı noktası/kaliper (kontrol edilmeli) Beyindeki Arızaların Silinmesi |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba pendik sanayide kaptan oto var orada tüm işlemlerini yaptırabilirsin.
irtibat bilgisi fuat kaptan 0532 513 33 74 google maps te tüm iletişim bilgileri mevcut
|
|
Angelus137
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2022 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Angelus137
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Teşekkürler oraya bakmıştım internetten 2.tercihimdi ama ilk olarak doguhan otomotive uğradım konuştuk anlaştık. Bundan sonrası kısmet bakalım umarım kazasiz belasız kullanmak nasip olur.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |