![]() |
|
Yol bilgisayarında Yüksek yakıt YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emregok59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2014 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emregok59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2022 Saat 15:12 |
Merhaba, bujilerin birini patlattığı için mecburen değiştirdim bobini ve doğal olarak 4 bujiyide, ortalama olarak 18 19 litreleri gösteriyor, ayrıca geçen gün bilgisayara bağlatıp antipolition hatasını sildiirdim 1 gün sonra yine aynı hatayı verdi yardımlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar. keşke bujileri de değiştirseydiniz. en kısa sürede bujileride değiştirmenizi tavsiye ederim. ek olarak bu ortalama 100 km / litre ortalamasımı yoksa anlık mı. araç benzinli sanırım.
Düzenleyen sonerkyl - 03 Haziran 2022 Saat 09:03 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Emregok59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2014 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emregok59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 2004 307 premium , araçta tekleme stop etme gaz yememe titreme ve buji patlatma ( gaz yemediğinde paat diye ses cıkıyordu ) bobin dediler haklı da çıktılar. Bobin orjinal parça voleo marka bobinle değişti. Şikayet ettiğim tüm sorunlar çözüldü ancak yol bilgisayarında yakıt ortalaması 10 11 max 12 litrelerde dolaşırken ( şehir içi ) 18 hatta biraz basınca 19 20 litrelerde devam ediyor. Ve gerçekten çok yakıyor. Bobin yeni değiştiği için daha bilgisayara bağlatıp ( antipollution fault hatası ve motor ışığını ) işten zaman olmadığı için sildirip söndürtmedim. En kısa sürede pc ye bağlatıp hatayı sildiricem ancak acaba bu yüzden mi araç hala kendini arızada zannedip yüksek litrelerde dolaşıyorum ? Daha önce başına gelen veya bilgisi olan yanıtlayabilir mi ? Şimdiden Teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |