|
2011 508 KARTER KORUMA SACI HK. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eagle06
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2022 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2022 Saat 15:05 |
Merhabalar,
Forumda yeniyim o yüzden konuyu yanlış açmış ya da daha önce açılmış olabilir. Kusura bakmayın. Benim sizlere danışmak istediğim bir durum var. 2011 508 sahibiyim. Karter koruma sacına ihtiyacım var. Fakat sacın tedariğini gerçekleştirdim. Fiziki olarak parçacıdan aldım internetten getirtmedim. Usta sacı yerine yerleştirdiğinde ön kısımda civataların olduğu yer denk gelmedi. Sac kısmında bulunan civata bağlantı kısmı geride kaldı. Usta oraya kulak parça olması gerektiğini benim aracımda o parçanın olmadığını söyledi. Montaj yapılırken baktım gerçektende civata ile bağlantı yerlerinin konumu farklıydı. Sorum şu kulak diye tabir edilen parçanın adı nedir? İnternetten araştırdım ve o parçaya denk gelemedim. Yardımlarınızı rica ediyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |