|
208 1.6 Vti motor hatasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmetbaris06
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetbaris06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2022 Saat 23:11 |
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm. 1.6 Vti 2012 aracımda iki seferdir motor hatası aracı tamir ettirin arızası alıyorum. Oncesinde araçla seyir halinde iken vites düşürmeme akabinde motorda titreme vemanuel olarak vites düşürdüğümde motorda çekiş problemi yaşıyorum, devamında ise fan hiç durmadan çalışıyor, aracı kenara çekip istop ediyorum, fan hala çalışmaya devam ediyor. Tekrar aracı çalıştığım zaman motor çekişinde vites geçişlerinde problem yaşamıyorum ama arıza lambası sönmüyor ve fan sürekli çalışmaya devam ediyor. İstop edip bir 10 dk bekliyorum, fan kapanıyor. Makineye sokmadan başına gelen varmı merak ettim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Ankara'da Peugeot 208 den iyi anlayan bir usta öneriniz var ise naçizane önerinizi de alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aleyküm selam hocam sorun muhtemelen seleonoid valflerden yada bujilerden kaynaklı gibi duruyor. cihaza baglamak en garantisi olur. vti ve thp konusunda iyi usta arıyorsan
SF Auto Garage serdal usta ivedik
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
MehMetC3
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2023 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun ne çıktı yaptırmışsindir epey önce idi sorun tarihe baktığım da
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |