|
sinyal sesi bozuldu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emremren308
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2019 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emremren308
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2019 Saat 13:56 |
arkadaşlar merhaba forumda yeniyim 2014 model 308 imdeki sinyal sesi bozuldu ve emniyet kemeri uyarı sesi de çok kötüleşti iğrenç bir ses çıkıyor arabayı buharlı temizliğe verdikten sonra oldu bu iş. ne yapılabilir bi fikir verecek olan var mı acaba? sanırım hoparlör bozuldu.
|
|
umydn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sinyal sesi benimde bozulmuştu. Patlak ampülden dolayı yapabiliyor.
|
|
PEUGEOT 206 QUİKSİLVER 2004 1.6 16V ALÜMİNYUM GRİ
|
|
emremren308
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2019 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emremren308
|
patlak ampül derken ? direksiyonun içinden geliyor ses orda ampül yoktur sanırım.
|
|
umydn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim aracımda sağ sinyal verdiğimde sinyal sesi normal çıkıyordu. Sol sinyal verdiğimde ise sinyalin sesi ve atış hızı değişiyordu. Sol arka stop sinyal ampülü patlakmış. Değiştirdim ve ses düzeldi.
|
|
PEUGEOT 206 QUİKSİLVER 2004 1.6 16V ALÜMİNYUM GRİ
|
|
emremren308
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emremren308
|
anladım ama benim araçta emniyet kemeri uyarı sesleri de değişti sanırım başka bir problem var yine de teşekkür ederim.
|
|
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
buharli oto yikamayi kokpit kisminda ozellikle yeni nesil araclarda kesinlikle yapilmamasi gerekir sizinde basiniza gelmis havalar sicak insallah hoparlorun sadece hafif buhar sonucu boyle olmustur bir kac gun yada 1 hafta bekle belki buhar damlalari ucar gider havada tutabilirsin ama daha iyimi olur kotumu olur onu bilemedim
|
|
emremren308
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emremren308
|
anladım ama temizliği yaptıralı 4 ay olacak hala aynı sesler değişmedi. şerefsizler bana sorun olabilir demedi ki demez şerefsiz çünkü bunlar. bir daha hayatta yaptırmam. çözümü var mıdır ne yapıcam yok mu böyle işin ehli bir arkadaş buralarda acaba ?
|
|
huseyin09
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2022 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin09
|
Merhaba iyi günler, 2014 model 308 aracımda hiçbir uyarı sesi gelmemektedir. Emniyet kemeri, sinyal ve diğer uyarıların hiçbiri gelmiyor. Konu ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar çözüm bulabildiniz mi acaba? Teşekkürler.
Düzenleyen huseyin09 - 12 Nisan 2022 Saat 16:27 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |