![]() |
|
Stop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakangnr16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2021 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakangnr16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2022 Saat 22:40 |
Arkadaşlar merhaba nadir olarak trafikte lambalarda beklerken araç stop ediyor neden yapar bilgisi olan arkadaşlar yardim lütfen.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beklerken rolantiyi kontrol edermisin
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
lpg varmı araçta
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
hakangnr16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2021 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakangnr16
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rölantide dalgalanma yok araç lpg li birden stop ediyor sanki kontağı kapatmışsın gibi bide arada gaz yemiyor pedalı sonuna kadar da bassam kimse yok bir iki pompaladıktan sonra gaz yemeye başlıyor rölanti sensörü yeni değişti.sorun devam ediyor
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
hocam en iyisi lpg nin sigortasını sök. bir iki gün bin bakalım . sorun yapmıyorsa lpgciye götürür sorunu anlatırsın . bilgisayara bağlatırsın belki ayar yapılması gerekiyor ,basit bişey .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakangnr16
lpg ile alakalı değil diye tahmin ediyorum çünkü benzinde de aynı hatta yavaşlayınca da durmadan daha stop ediyor bazen acaba boğaz kelebeği adaptasyonu mu gerekli çünkü daha önce kelebek temizlendi ama adaptasyon yapılmadı galiba ondan olabilir mi??????
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakangnr16
Aracı pc ye bağladık oksijen sensör arızası verdi.sensörü değiştirdim ama hala stop etme devam ediyor başka bir arıza vermiyor araç yardım lütfen....
|
|
![]() |
|
Emrah2112 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emrah2112
Aynı sorun bende de vardı gaz kelebeğini temizlettim geçti.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakangnr16
Benim sorun gaz kelebeği temizlendikten sonra başladı rölanti valfinide değiştirdim oksijen sensörüde değişti ama sonuç değişmedi.Sizin temizlik yapıldıktan sonra adaptasyon falan yapıldı mı kelebeğe acaba bende yapılmadı başka bi ustaya gösterdim adaptasyon için bunlarda yok yapılmıyor dedi .napıcam bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Emrah2112 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emrah2112
Benim aracımada herhangi bir adaptasyon yapılmadı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakangnr16
Son çare gaz kelebeğini değiştirmek olacak galiba teşekkğr ederim
|
|
![]() |
|
ulas55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
merhaba kardeşim bu sorunla yıllar önce polo classıc 1.6 lpg li aracımda yaşamıştım aynı şekilde benzinde de gaz da da stop ediyordu tak diye ne yaptıysak olmamıştı en son gaz kelebeği sıkıntısı çıkmıştı usta o zaman bişiyler yapmıştı söktü güzelce temizledi adaptasyon yaptı felan düzelmişti baya zaman düzgün çalışmıştı sonra gene aynı problemler çıkınca aracı istanbula yetkili gaz servisine götürmüştüm aracın lpg sisteminin tesisatını komple neredeyse yenilemişlerdi bide regülatörünü değiştirmişlerdi ondan sonra araba saat gibi olmuştu daha sonrasında o şekil de sattım alan arkadaş bi problem yaşamadı benden sonra ama bu anlattıklarım 10 yıl önceki mevzular gerçekten can sıkıcı bir mevzu idi.kolay gelsin.
![]() ![]() |
|
en güzeli tabiki senin olandır.
1999 wv polo 1.6 alm 2013 fiat fiorino 1.3 mj. panaroma 2017 toledo 1.4 tsı dsg 125 hp aktif kullanılan 2017 partner tepee 1.6 hdı 115 hp allure aktif kullanılan |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |