|
aux sorunu! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serhan41
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2022 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2022 Saat 17:38 |
Arkadaşlar merhaba; Kocaeli'nde teybe aux (blutooth da var ayrıca ) bağlantısı yapacak bir yer var mı bildiğiniz?
Şunu da belirtmek isterim Körfez de bir yere götürdüm bağlantı için önce bilgisayardan aux çıkışı aktif edilecek dendi onu yaptım, sonra tekrar aynı yere gittim oradaki arkadaş söktü uğraştı ama bir türlü yapamadı, olmuyor buna dedi. Aux bağlantı yeri dolu dedi bunda aux kablosu var deyip torpido vs iyice baktı ama öyle bir bağlantı girişi bulamadı. Bu sebeple İzmit'te daha önce yaptıran bir arkadaş var ise bilgi verirse sevinirim.
|
|
serhan41
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2022 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun çözüldü ; ilk bilgisayardan açan kişi aux 2 yi açmıştı, ama 1 açılması gerekiyormuş. Açtıracak arkadaşlar buna dikkat etmesi gerekiyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |