![]() |
|
207 Marş problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onur82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2022 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2022 Saat 16:52 |
Selamın aleyküm arkadaşlar. 207 1.4 HDI. aracım marş basmıyor. Braking system hatası veriyor.
Beyinciye götürdüm sigorto kutusu ve abs beyni değişti düzelmedi. Sonra anahtar dediler anahtar değişti yine sorun devam ediyor. Şimdi elektrikle alakalı bir problem dediler. Sizin düşünceleriniz nedir. Birde aracım tabiri caizse keyfine göre çalışıyor. Bazen 1 hafta boyunca hiç çalışmıyor. Ya da sabah çalışıyor akşam çalışmıyor. Bir seneyi geçti maalesef sorunu bulamadık. Ayrıca isteyene video atabilirim.
Düzenleyen onur82 - 17 Şubat 2022 Saat 16:53 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aleyküm selam hocam. inşallah eski parçalarınız almışsınızdır. işi bilmeyen ustaların gereksiz insanlara masraf yaptırmaları. soketler ve pimler adam gibi kontrol edildimi acaba. bazen bu tip arızaların sebepleri o kadar basit sebeplerden çıkabiliyor. aracın geç çalışmasının yada çalışmamasının sebeplerine gelince. dizel araçlarda genelde enjektörler-mazot filtresi-el pompasının kaçırması- basınç müşürü- krank sensörü - gibi bir çok nedeni olabiliyor. Öncelikli olarak iyi bir peugeot ustası bulmanızı tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |