![]() |
|
2007 modellerde direksiyon yağı nerde |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2021 Saat 12:38 |
arkadaşlar geçtiğimiz bakımda fren hidroliğini falan değişmiştik ama hiç direksiyon hidrolik yağını değiştirelim vs demedi usta. Direksiyon hidrolik yağı nerde bulunuyor ben göremedim. Değişmek gerekir sanırım. Frende Bosch Dot4 kullanmıştık. Hangi yağ gerekli, nerden değişiyor. 2007 lerde var değil mi?
|
|
![]() |
|
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok mu arkadaşlar 207 için hiç direksiyon yağını değiştiren veya bilgisi olan
|
|
![]() |
|
ugurcaliskan16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurcaliskan16
Abi 207lerin hepsi elektrikli direksiyon , hidrolik namına birşey bulamazsın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
öyleymiş kardeşim usta bunlar elektrikli yok dedi nette var olanlarda var ama onlar yurt dışı 207 ler sanırım anlamadım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |