![]() |
|
Ön düzen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oates55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2021 Saat 21:58 |
Arkadaslar on duzenden saga veya sola donerken cit diye bir ses geliyor.2002 model arabamda bu onemsiz ses yuzunden amortisorler,salincak,rotbasi,mili gibi tum on duzeni yenilemeye karar verdik.19 yillik arabamda bu parcalari degistirmem sizce iyi olurmu veya degistirsem bir duzensizlikle karsilasirmiyim tesekkurler
|
|
![]() |
|
sozuak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amortisörleri değiştirdiğinde eskileri de al koy kenara. Yan sanayi yada ıvır zıvır marka amortisör taktıracaksan da hiç taktırma eskileri onartıp geri tak pişman olursun.
Ben de aynısını yaptım yenilettim gayet güzeldi ama sıfır amortisör her şekilde iyidir derken yeniledim sorun kalmamasına rağmen , amortisörcü pişman olacaksın dedi pişman oldum. O konforu orijinalden başkası ile alamazsın. Amortisörleri söktürmeden amortisörcüye göster ondan sonra onun amortisör konusundaki tavsiyelerini dinle. Diğer parçalarda da sorun yoksa yan sanayi parçaların çoğu tırı vırı 1 seneye kalmaz ses yapmaya başlar o nedenle ya kaliteli parça bul yada sesin kaynağını tespit et (muhtemelen amortisör bilyeleridir) onları ve takozları yenile geç git.
|
|
![]() |
|
oates55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
3 amortisor patlak ..kaliteli 4 amortisor ve ve parcalarini taktiracagim.ama ben merak esiyorum acaba salincaklar rot mili rot basi gibi parcalari taktirsammi taktirmasam mi
|
|
![]() |
|
sozuak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Alt takım dağıtılınca çoğu geri takılamaz zaten. Bu kadar büyük işe kalkışıyorsanız komple devam edin ama kaliteli parçalarla. Bazıları sökülünce haşat oluyor .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |