![]() |
|
vites topuzu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jamiaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2021 Saat 12:16 |
Arkadaşlar merhaba. 2006 model Peugeot 206 aracımızın vites topuzunu ve körüğünü değişmek istiyorum.
307 ile uyar mı ? mesela bu vites topuzunu alsam aynı mıdır ? yoksa 307 de mandallı mıdır? birde yanında körüğünüde alsam körük de uyar mı ? Örneğin : şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
BedirXan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam. Ben geçen hafta 2004 206 aracım için bunu aldım.
Çentikleri orjinal ile aynı olmasa da tam oturdu sorunsuz şuan kapanmış ürün ama bulabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
jamiaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
anladım hocam. Kapanmış aynen ilan.
307 nin topuzu olur mu ki hiç deneyen oldu mu? çünkü çok seçenek var 307 için.
|
|
![]() |
|
BedirXan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Bence direkt 206 uyumlu olandan al. Hiç uğraşma uymaz falan iadesi vs. Uğrasmaya gerek yok
Şu senin baktığınla aynı sanırım
|
|
![]() |
|
yok aynısı değil baktım hepsine. benim baktığım deri kaplama dikişleri de kırmızı ama üstü böyle attığınız gibi.
![]() |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
otoyedekmarket e bi bak. alışverişlerim oldu,sorun çıkarmadılar.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
https://www.pejo.com.tr/peugeot-206-vites-korugu
https://www.pejo.com.tr/peugeot-206-vites-topuzu buradan da bakabilirsin bu modeller güzel duruyor. 5 ileri manuellerin hepsi birbirine uyar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |