![]() |
|
vites topuzu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jamiaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2021 Saat 12:16 |
Arkadaşlar merhaba. 2006 model Peugeot 206 aracımızın vites topuzunu ve körüğünü değişmek istiyorum.
307 ile uyar mı ? mesela bu vites topuzunu alsam aynı mıdır ? yoksa 307 de mandallı mıdır? birde yanında körüğünüde alsam körük de uyar mı ? Örneğin : şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
BedirXan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam. Ben geçen hafta 2004 206 aracım için bunu aldım.
Çentikleri orjinal ile aynı olmasa da tam oturdu sorunsuz şuan kapanmış ürün ama bulabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
jamiaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
anladım hocam. Kapanmış aynen ilan.
307 nin topuzu olur mu ki hiç deneyen oldu mu? çünkü çok seçenek var 307 için.
|
|
![]() |
|
BedirXan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Bence direkt 206 uyumlu olandan al. Hiç uğraşma uymaz falan iadesi vs. Uğrasmaya gerek yok
Şu senin baktığınla aynı sanırım
|
|
![]() |
|
yok aynısı değil baktım hepsine. benim baktığım deri kaplama dikişleri de kırmızı ama üstü böyle attığınız gibi.
![]() |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
otoyedekmarket e bi bak. alışverişlerim oldu,sorun çıkarmadılar.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
https://www.pejo.com.tr/peugeot-206-vites-korugu
https://www.pejo.com.tr/peugeot-206-vites-topuzu buradan da bakabilirsin bu modeller güzel duruyor. 5 ileri manuellerin hepsi birbirine uyar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |