![]() |
|
Honda mı?Skoda mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | ||||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2008 Saat 11:23 |
|||
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum..arabamızı sattık skoda octavia vardı..şimdi yılbaşından sonra sıfır araba düşünüyoruz ancak bu iki araba arasında kaldım..honda hakkında boyası atıyor denildi..skoda hakkında ise otomatik şanzumanı ilerde sorun çıkartır denildi..otomatik şanzuman konusunda toyota ve honda ısrarla tavsiye ediyorlar..otomatik vites düşündüğümüz için..fakat hondanında böyle bir sorunu var boya atması gibi..arabayı babam kendisine alcak yeri gelince bende binicem ama babam biniceği için bu iki arabada takıldık...
skoda olarak düşündüğümüz superb modeli yeni kasa yaptılar..skoda düşünmemizin nedeni bi önceki arabamız skodadan çok memnun kaldık ama bazı nedenlerden dolayı sattık ve tadı damağımızda kaldı..
kasa değiştirdiği için ve arabayı görmeniz için koydum resimleri..
honda civic sedanları biliyorsunuzdur zaten..
benim sorunum şu..hondamı uzun ömürlü sorunsuz yoksa skoda mı uzun ömürlü sorunsuz?hem mekanik hem motor...her konuda arkadaşlar
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Tabii ki honda
|
||||
![]() |
||||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
Sen kararını vermişsin o zaman :) güvenliğe göre araba seçsem gider mercedes forumuna üye olurdum |
||||
![]() |
||||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|||
Honda hayat onda refik..
Sakın skoda ya girmee...
Honda 10 numara..Kalitesi..Skoda 2.el zayıf..
|
||||
![]() |
||||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
|||
HONDA İLE SKODA KARŞILAŞTIRILAMAZ BENCE... HONDA DİYORUM...
|
||||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||||
![]() |
||||
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
|||
skoda eskiden iyi bir otomobil degildi bence ama VW markayi satin aldiktan sonra bence skoda alinabilir bir otomobil oldu ve alman mali sayildigi için bence skodayi alman daha mantikli geliyor. Otomobil fuarinda arabanin içine bindigimde aracin kalitesinin hiç te küçümsenmeyecek gibi oldugunu gördüm, ayrica dizel düsünüyorsaniz, tabikii hondanin da dizeli olmadigi için bence skoda diyorum...
|
||||
![]() |
||||
|||
burda danışıyorum tek marka üzerine konular açılıcaksa konu ve üyeliğim kapatılsın ozaman bilader
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
ne alakası var yahu tek marka üzerine konu açmakla soruna görüş belirrtik sağlam değil dedin onada görüş belirttik neden alınıyosun ?
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
Skoda!(sıdıka)!!Kesinlikle..Kazasını gördüğüm octavia buna referanstır.Honda olsa içinden çıkamazdı vatandaş.Direk arabayla gömerlerdi.Zaten Volkswagen.Vw mi Honda mı?Tabiki alman...
|
||||
![]() |
||||
|||
gazlarken nolucak :D
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
O zaman biraz daha para bayılırsın kapatırsın sol şeridi.(turboyu kastediyorum.)Kalkış yapılacak bir araç değil ya.Asaleti var bu sınıfın... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
o bakımdan tabiki honda ama babam gazlamicağı için :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Skoda firması VW markasına ait olup, VW marka aracın 2.kalite üretimi diyebilirsin... Honda ise japonların Subaru dan sonra gelen 2.markasıdır...
Bence Honda :)
|
||||
![]() |
||||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|||
Fazla tartışmaya gerek yok..Honda CIVIC 2009 model Elegance al..
Sonra ona Angel eyes far grubu ve xenonu çak..Arka logonun içini kırmızya boya.Mümkünse beyaz yada siyah renk al.Tabii bide mugen ön panjur koy..Yaapbilirsen de Mugen Body kıt.Tadından yenmez..Ben honda bayii ne gittim ve araca baktım.İçi Muhteşem güzellikte..Göstergeler o biçim..Hem spor duruyor hemde klasik.4 kapı sedan lar içinde vazgeçilmezz bir araba..Ve honda cıvıc modelini çok sattı gerçekten..ve satıyorda...
|
||||
![]() |
||||
|||
Kardeşim :) ben sana üye ol demedim eğer sağlam araba ilk tercihim olsa ben mercedes forumuna üye olurdum dedim yanlış anlamışsın, sonuçta ( çoğunlukta ) burada performans araçlarını seven insanlar var yani ilk etapta en azından kendim için konuşuyorum ben arabanın performansına bakarım e skodada performansla ilgili hiç bişey duymadım ben honda için bu durum değişik.
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |