Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Honda mı?Skoda mı?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=4292
Tarih: 09 Ağustos 2025 Saat 01:56
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Honda mı?Skoda mı?
Mesajı Yazan: Rfk
Konu: Honda mı?Skoda mı?
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:23
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum..arabamızı sattık skoda octavia vardı..şimdi yılbaşından sonra sıfır araba düşünüyoruz ancak bu iki araba arasında kaldım..honda hakkında boyası atıyor denildi..skoda hakkında ise otomatik şanzumanı ilerde sorun çıkartır denildi..otomatik şanzuman konusunda toyota ve honda ısrarla tavsiye ediyorlar..otomatik vites düşündüğümüz için..fakat hondanında böyle bir sorunu var boya atması gibi..arabayı babam kendisine alcak yeri gelince bende binicem ama babam biniceği için bu iki arabada takıldık...

skoda olarak düşündüğümüz superb modeli yeni kasa yaptılar..skoda düşünmemizin nedeni bi önceki arabamız skodadan çok memnun kaldık ama bazı nedenlerden dolayı sattık ve tadı damağımızda kaldı..

http://imageshack.us">
http://g.imageshack.us/img518/skodasuperb381024x768ij5.jpg/1/">

http://g.imageshack.us/img117/skodasuperb391024x768yb8.jpg/1/">

http://g.imageshack.us/img117/skodasuperb441024x768yd3.jpg/1/">

kasa değiştirdiği için ve arabayı görmeniz için koydum resimleri..
honda civic sedanları biliyorsunuzdur zaten..
benim sorunum şu..hondamı uzun ömürlü sorunsuz yoksa skoda mı uzun ömürlü sorunsuz?hem mekanik hem motor...her konuda arkadaşlar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:25
Tabii ki honda

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:27
Orjinalini yazan: gs5165 gs5165 Yazdı:

Tabii ki honda
skodadaki güvenlik de hondada yok ama

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:28

Sen kararını vermişsin o zaman :) güvenliğe göre araba seçsem gider mercedes forumuna üye olurdum

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:29
Honda hayat onda refik..

Sakın skoda ya girmee...

Honda 10 numara..Kalitesi..Skoda 2.el zayıf..

Mesajı Yazan: iLLeGaL
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:29
HONDA İLE SKODA KARŞILAŞTIRILAMAZ BENCE... HONDA DİYORUM...

-------------
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı?
Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün.
Yol Mezar'da bitmiyor,
GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN

Mesajı Yazan: taylan43
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:31
skoda eskiden iyi bir otomobil degildi bence ama VW markayi satin aldiktan sonra bence skoda alinabilir bir otomobil oldu ve alman mali sayildigi için bence skodayi alman daha mantikli geliyor. Otomobil fuarinda arabanin içine bindigimde aracin kalitesinin hiç te küçümsenmeyecek gibi oldugunu gördüm, ayrica dizel düsünüyorsaniz, tabikii hondanin da dizeli olmadigi için bence skoda diyorum...

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:36

Sen kararını vermişsin o zaman :) güvenliğe göre araba seçsem gider mercedes forumuna üye olurdum

burda danışıyorum tek marka üzerine konular açılıcaksa konu ve üyeliğim kapatılsın ozaman bilader

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:37
Orjinalini yazan: sinan-s sinan-s Yazdı:

Honda hayat onda refik..

Sakın skoda ya girmee...

Honda 10 numara..Kalitesi..Skoda 2.el zayıf..
sana katılıyorum sinan abi arabayı satarken sorun yaşadık 28den 25500 gitti oderece kötü 2. el piyasası

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:38
Orjinalini yazan: rfk_34 rfk_34 Yazdı:

burda danışıyorum tek marka üzerine konular açılıcaksa konu ve üyeliğim kapatılsın ozaman bilader
ne alakası var yahu tek marka üzerine konu açmakla soruna görüş belirrtik sağlam değil dedin onada görüş belirttik neden alınıyosun ?

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:39
Orjinalini yazan: taylan43 taylan43 Yazdı:

skoda eskiden iyi bir otomobil degildi bence ama VW markayi satin aldiktan sonra bence skoda alinabilir bir otomobil oldu ve alman mali sayildigi için bence skodayi alman daha mantikli geliyor. Otomobil fuarinda arabanin içine bindigimde aracin kalitesinin hiç te küçümsenmeyecek gibi oldugunu gördüm, ayrica dizel düsünüyorsaniz, tabikii hondanin da dizeli olmadigi için bence skoda diyorum...
doğru diyorsun kardeş zaten vw aldıkdan sonra skoda marka oldu önceden şahin gibiydi :)dizel düşünmüyoruz çünkü fazla yol yapmıyoruz düşün bir önceki skoda octavia vardı 2006 model 33bin km deydi daha..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:41
Skoda!(sıdıka)!!Kesinlikle..Kazasını gördüğüm octavia buna referanstır.Honda olsa içinden çıkamazdı vatandaş.Direk arabayla gömerlerdi.Zaten Volkswagen.Vw mi Honda mı?Tabiki alman...

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:43
Orjinalini yazan: 205 GTI 205 GTI Yazdı:

Skoda!(sıdıka)!!Kesinlikle..Kazasını gördüğüm octavia buna referanstır.Honda olsa içinden çıkamazdı vatandaş.Direk arabayla gömerlerdi.Zaten Volkswagen.Vw mi Honda mı?Tabiki alman...
gazlarken nolucak :D

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:44

ne alakası var yahu tek marka üzerine konu açmakla soruna görüş belirrtik sağlam değil dedin onada görüş belirttik neden alınıyosun ?
ne alınıcam..sadece danışmak için konu açtm sen sadece honda dedin..bende sağlam deil dedim aklımdaki soru işaretini sana yansıttım sende mersedes formuna üye ol diyince demekki bu tür konu açmamalıydım dedm kendi kendime.. 

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:45

O zaman biraz daha para bayılırsın kapatırsın sol şeridi.(turboyu kastediyorum.)Kalkış yapılacak bir araç değil ya.Asaleti var bu sınıfın...Wink

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:46

o bakımdan tabiki honda ama babam gazlamicağı için :)

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:47

Skoda firması VW markasına ait olup, VW marka aracın 2.kalite üretimi diyebilirsin...

Honda ise japonların Subaru dan sonra gelen 2.markasıdır...

Bence Honda :)

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:48
Fazla tartışmaya gerek yok..Honda CIVIC 2009 model Elegance al..

Sonra ona Angel eyes far grubu ve xenonu çak..Arka logonun içini kırmızya boya.Mümkünse beyaz yada siyah renk al.Tabii bide mugen ön panjur koy..Yaapbilirsen de Mugen Body kıt.Tadından yenmez..Ben honda bayii ne gittim ve araca baktım.İçi Muhteşem güzellikte..Göstergeler o biçim..Hem spor duruyor hemde klasik.4 kapı sedan lar içinde vazgeçilmezz bir araba..Ve honda cıvıc modelini çok sattı gerçekten..ve satıyorda...

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:48

ne alınıcam..sadece danışmak için konu açtm sen sadece honda dedin..bende sağlam deil dedim aklımdaki soru işaretini sana yansıttım sende mersedes formuna üye ol diyince demekki bu tür konu açmamalıydım dedm kendi kendime.. 
Kardeşim :) ben sana üye ol demedim eğer sağlam araba ilk tercihim olsa ben mercedes forumuna üye olurdum dedim yanlış anlamışsın, sonuçta ( çoğunlukta ) burada performans araçlarını seven insanlar var yani ilk etapta en azından kendim için konuşuyorum ben arabanın performansına bakarım e skodada performansla ilgili hiç bişey duymadım ben honda için bu durum değişik.

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:50
Orjinalini yazan: STARBURAKS STARBURAKS Yazdı:

Skoda firması VW markasına ait olup, VW marka aracın 2.kalite üretimi diyebilirsin...

skodanın 2. kalite üretim olduğunu biri daha söledi fakat biz kullandık bir sorun yoktu ama 33bindeydi belki araba 100 bine gelince sorun çıkartıyorsa onu bilemem..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:53

Kardeşim :) ben sana üye ol demedim eğer sağlam araba ilk tercihim olsa ben mercedes forumuna üye olurdum dedim yanlış anlamışsın, sonuçta ( çoğunlukta ) burada performans araçlarını seven insanlar var yani ilk etapta en azından kendim için konuşuyorum ben arabanın performansına bakarım e skodada performansla ilgili hiç bişey duymadım ben honda için bu durum değişik.
eywallah tercihin honda

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:54

skodanın 2. kalite üretim olduğunu biri daha söledi fakat biz kullandık bir sorun yoktu ama 33bindeydi belki araba 100 bine gelince sorun çıkartıyorsa onu bilemem..

Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.Skoda SuperB'yi incele bence arkadaşım.Tatmin olacağından eminim...Smile

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:55
bide bildiğim kadarıyla bu sınıfta VW jettada var buda seçenek olabilir en azından 1. sınıf

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:57

Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.Skoda SuperB'yi incele bence arkadaşım.Tatmin olacağından eminim...Smile
Big%20smileinceliyorumda onunda otomatiği hakkında iii şeyler duymadım gerçi bütün arabaların otomatiği kötüymüş ama honda ve toyota ii diyorlar..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:57

bide bildiğim kadarıyla bu sınıfta VW jettada var buda seçenek olabilir en azından 1. sınıf

Vw Jetta Skoda Octavia'dan bir sınıf yüksek mi?LOL

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 11:59

doğru diyosun onada baktım ama bu iki arabalar dolu özellik bakımından elegence paketi..bunların fiyatına orta paketini alabiliyosun..mesela passatada baktık ama bi sperb fiyatına passat 4 paket yapmış bunların 2 paketi alabiliyosun ki sis farı bile yok :)

Big%20smileinceliyorumda onunda otomatiği hakkında iii şeyler duymadım gerçi bütün arabaların otomatiği kötüymüş ama honda ve toyota ii diyorlar..

O zaman git arkadaşım.İster sıfır ister 2nci el bir Ford Mondeo bul(mümkünse 2006 Ghia-x).Gazlamaksa gazlamak,konforsa konfor,karizmaysa karizma,donanımsa donanım.Daha ne diyeyim yahu.Şanzımanlarıda problemsiz...

yüksek demedim en azından 1. sınıf bir araç dedim çakma VW değil :Pp

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:02
skodanın kasa tipinine bakarsan detaylı ne demek istediğimi anlarsın mertcim her tarafı başka bir lamnadan yapıştırma gibi :)

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:04

Sonra ona Angel eyes far grubu ve xenonu çak..Arka logonun içini kırmızya boya.Mümkünse beyaz yada siyah renk al.Tabii bide mugen ön panjur koy..Yaapbilirsen de Mugen Body kıt.Tadından yenmez..Ben honda bayii ne gittim ve araca baktım.İçi Muhteşem güzellikte..Göstergeler o biçim..Hem spor duruyor hemde klasik.4 kapı sedan lar içinde vazgeçilmezz bir araba..Ve honda cıvıc modelini çok sattı gerçekten..ve satıyorda...

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:05

skodanın kasa tipinine bakarsan detaylı ne demek istediğimi anlarsın mertcim her tarafı başka bir lamnadan yapıştırma gibi :)
Big%20smile

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:06
tamam ben bişey bilmiyorum sustum...

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:07

abi sus anlatma dahaBig%20smile zaten kendime aldırabilsem kral olcakda işler kötü..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:07
skodaya bındım surusu konforu yol tutusu ve guvenlıgı gercekten 10 numara bır arac bana gore..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:11

deran abi senin fikrini merak ediyorum asıl :)

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:13
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

skodaya bındım surusu konforu yol tutusu ve guvenlıgı gercekten 10 numara bır arac bana gore..
Thumbs%20Up

Mesajı Yazan: <buğra>
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:16

gerekenler söylenmiş,
iki araç arasından honda...

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:23
en azından baban arabayı sana devrettiğinde bi jant falan takabilirsin yakışır arabaya skodaya jant taktığını düşünsene :)

Mesajı Yazan: lutfuk
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:29
bencede honda hoş ben iki markayıda kullanmam ama honda hem görünüş hemde sağlamlık bakımından daha kaliteli gibime geliyor ayrıca laf aramızda skoda bayii arkadaşım ve oda benim gibi fuardan araç aldı ve araç çok ama çok heybetli ve dolu bu rağmen honda diyorum nedenide marjinal bir iç yapım hele hatchback süperrrrrrr

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:35

en azından baban arabayı sana devrettiğinde bi jant falan takabilirsin yakışır arabaya skodaya jant taktığını düşünsene :)
bana devretceğini bilsem tabi hondaSmile

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:36
skoda Octavia 1.6 elegance Triptonic ( fiyat= 43800)
Motor
Motor Özellikleri: Sıralı 4 Silindir 8 Valve, Atmosferik
Motor Hacmi (cc): 1595 cc
Çap x Strok: 81.00 x 77.40
Sıkıştırma Oranı: -
Motor Gücü (hp-d/d): 102 hp @ 5600 d/d
Maks. Tork (Nm-/d): 148 Nm @ 3800 d/d
Yakıt: Benzin

Şanzıman
Şanzıman: 5 ileri Tiptronik
Aktarma: Önden Çekiş

Performans
0-100 km/h (sn): -
Maks. Hız (km/h): -
Esneklik Değerleri:
(60-100 km/h 4.viteste)
-
Esneklik Değerleri:
(80-120 km/h 5.viteste)
-

Yakıt Tüketimi
Tüketim Karma (lt/100km): -
Menzil (km): -

Lastik
Lastik Ebatları (Ön): 195x65 R15
Lastik Ebatları (Arka): 195x65 R15

Karoser
Sınıf: Kompakt (Alt Orta)
Karoser Tipi: Sedan
Boyutlar (mm):
(uzunluk/genişlik/yükseklik)
4507 mm / 1731 mm / 1431 mm
Aks Mesafesi (mm): 2512 mm
Boş Ağırlık (kg): -
Bagaj Hacmi (lt): 528 lt
Depo Hacmi (lt): 55 lt
Dönme Çapı (m): -
Gürültü (db): -

Fren
Frenler (Ön): -
Frenler (Arka): -
Fren Mesafesi (Soğuk) (m):
(100-0 km/h)

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:37
Honda Civic sedan elegance otomatik ( fiyat= 43100)

Motor
Motor Özellikleri: Sıralı 4 Silindir 16 Valve, Atmosferik
Motor Hacmi (cc): 1595 cc
Çap x Strok: 81.00 x 77.40
Sıkıştırma Oranı: 10.5:1
Motor Gücü (hp-d/d): 125 hp @ 6500 d/d
Maks. Tork (Nm-/d): 152 Nm @ 4200 d/d
Yakıt: Benzin

Şanzıman
Şanzıman: 5 ileri Tiptronik
Aktarma: Önden Çekiş

Performans
0-100 km/h (sn): 12.5 sn.
Maks. Hız (km/h): 192 km/h
Esneklik Değerleri:
(60-100 km/h 4.viteste)
-
Esneklik Değerleri:
(80-120 km/h 5.viteste)
-

Yakıt Tüketimi
Tüketim Karma (lt/100km): 6.9 lt
Menzil (km): -

Lastik
Lastik Ebatları (Ön): 205x55 R16
Lastik Ebatları (Arka): 205x55 R16

Karoser
Sınıf: Kompakt (Alt Orta)
Karoser Tipi: Sedan
Boyutlar (mm):
(uzunluk/genişlik/yükseklik)
4545 mm / 1750 mm / 1435 mm
Aks Mesafesi (mm): 2700 mm
Boş Ağırlık (kg): 1217 kg
Bagaj Hacmi (lt): 389 lt
Depo Hacmi (lt): 50 lt
Dönme Çapı (m): -
Gürültü (db): -

Fren
Frenler (Ön): 282 mm Soğutmalı disk
Frenler (Arka): 260 mm Disk
Fren Mesafesi (Soğuk) (m):
(100-0 km/h)
-

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:39

Ha en son olarak al bi 106 GTİ ikisinide üst üste koyup katla kardeşim  :D

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:40
octavia modeli deil sperb modeli ayrıca teşekr ama bunları inceledim

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:41
kardeş fiyat olarak aynı olanları seçtim

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:41

Ha en son olarak al bi 106 GTİ ikisinide üst üste koyup katla kardeşim  :D

ben ölürüm o arabada Big%20smile

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:42

kardeş fiyat olarak aynı olanları seçtim
yolladıklarını kıyasladığında tabiki honda düşünmeden

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:43

Aynı fiyattakileri kıyasladığın zaman hep honda çıkar :)) o üst fiyatlı skodaların parasına typer oluyo yahu :)

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:45

Aynı fiyattakileri kıyasladığın zaman hep honda çıkar :)) o üst fiyatlı skodaların parasına typer oluyo yahu :)

abi babam bincek Big%20smileadam 50 yaşında öle şeyler alsak eve girmicek sonra herif her gece dışarda dolaşır Big%20smile

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:49

abi babam bincek Big%20smileadam 50 yaşında öle şeyler alsak eve girmicek sonra herif her gece dışarda dolaşır Big%20smile
Big%20smile

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:50
106 quık verelim sana refik..Babaya da honda alınBig%20smile

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:50
şimdi şunuda düşünmek lazım 2.el tamam siz  uzun soluklu kullanıcı olabilirsiniz ama acilen satmanız gerekti skoda da hondaya göre 2 kat fazla zararınız olur.piyasaların durumu ortada...
Saygılar.

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:53

baba arabası denildiğinde aklıma ilk gelen araba pug 407 dir :)

Mesajı Yazan: haruncoskun
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 12:56
8 16 valf farkını göz önünde bulundur bence kesinlikle honda derim bi honda kullanıcı olarak 

-------------
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 13:32

Honda

Mesajı Yazan: lutfuk
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 13:37
arkadşlar ne olur kusura bakmayın ama dayanamıycam hepinizden özür diliyorum ama honda mı? skoda mı? cevap= peugeot ne yapayım içimdeki peugeot aşkını öldüremiyorum bi gidip peugeot baksanız baban ile beraber. 407 executive baksanız bi ne dersinTongue

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 13:41
Orjinalini yazan: lutfuk lutfuk Yazdı:

arkadşlar ne olur kusura bakmayın ama dayanamıycam hepinizden özür diliyorum ama honda mı? skoda mı? cevap= peugeot ne yapayım içimdeki peugeot aşkını öldüremiyorum bi gidip peugeot baksanız baban ile beraber. 407 executive baksanız bi ne dersinTongue
Smilepazar günü gezicez sonuç ozaman belli olcak

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 13:51
407 de uyar aslında..Ama Honda başka refik..Sen kendine almıyacan mı..

Ufak bi hatırlatma..Sıfır araç alma derim..Zararı çok oluyor..Az kullanılmış sıfır gibi arabalar var..Öle bişi alırsanız dah akarda olursunuz..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 13:53
Sanırım çoğunluk honda deniyor teşekkür ederim

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 13:53

407 de uyar aslında..Ama Honda başka refik..Sen kendine almıyacan mı..

Ufak bi hatırlatma..Sıfır araç alma derim..Zararı çok oluyor..Az kullanılmış sıfır gibi arabalar var..Öle bişi alırsanız dah akarda olursunuz..
yok abi babam kendine alcak

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 13:56
alman mı japon mu dendıgınde alman derım abı.

Mesajı Yazan: asi_cocuk
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:04
skoda....

-------------
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:07
refik ağlıyosun para yok diye hondamı skodamı die soruyosun ne ayak!! :)

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:08
Orjinalini yazan: Ruh-Adam Ruh-Adam Yazdı:

refik ağlıyosun para yok diye hondamı skodamı die soruyosun ne ayak!! :)
krediyle alcaz kardeşim

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:10
bu arada skoda nın jantrları bızım jantların aynısı :D

Mesajı Yazan: aoc
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:10
Skoda güvenlikli bi araç demişsin de benim arkadaşım Euro N CAP den 5 yıldız almış bir skoda modelinin içinde vefat etti. Hemde 80km/h hızla yaptığı bir kazada...

Honda her zaman Honda'dır...

-------------
More than love...
More than hate...
More than car...
More than love
It's a GTI (wrotten by myself)

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:15

bu arada skoda nın jantrları bızım jantların aynısı :D

aynısıda duruş farkı ne olacak ?

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:15
skodanın en baba modeli eskiden vardı şu tekerleri yamuk duran kamyoneti onun başarısını tekrar yakalayamadılar :D en estetik skoda oydu

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:16
Orjinalini yazan: aoc aoc Yazdı:

Skoda güvenlikli bi araç demişsin de benim arkadaşım Euro N CAP den 5 yıldız almış bir skoda modelinin içinde vefat etti. Hemde 80km/h hızla yaptığı bir kazada...

Honda her zaman Honda'dır...
Allah rahmet eylesin ilk defa senden duyuyorum

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:17
yahu N cap dan aldığı yıldızlara aldanmayın cilo da 5 yıldız almış rüzgar esse kaportası yamuluyo

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:17
Skodanın adı bile kötü refik..Hatta favorit ve Formen modellerini görüp bindikten sonra skoda alınmaz dedim..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:21

Skodanın adı bile kötü refik..Hatta favorit ve Formen modellerini görüp bindikten sonra skoda alınmaz dedim..
abi onlar eski modeli Smile

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:24

ben 05-06 model oktavıaya bındım abı yayıla yayıla walla yatagımdan rahattı :D

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:25

Biliyorum refik..Ondan sonra soğudum zaten..Ama yeni modelleri illaki çok güzel.Son teknoloji ile üretilmiş modeller..İçi dışı hoş.Alman kalitesi var..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:31

Biliyorum refik..Ondan sonra soğudum zaten..Ama yeni modelleri illaki çok güzel.Son teknoloji ile üretilmiş modeller..İçi dışı hoş.Alman kalitesi var..
sinan abi resimdeki skodamı yoksa hondamı onu söle abi sen Smile

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:36
Ben Honda derim refik..Gerçekten duruşu çok sportif..

Mesajı Yazan: elenor
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 14:58
bence yedek parça maliyeti ,servis yaygınlıgı ve 100000km degeri gibi kriterleride göze almanı öneririm bu kriterlere göre ikinci el piyasasınıda katarsak bence honda önde gibi görünüyo ama skoda konfor ve güvenlik olarak daha saglam olabilir önemli olan senin arabadan beklentilerin bence buna göre karar vermeni tavsiye ederim ayrıca euroncap ( http://www.euroncap.com/home.aspx - http://www.euroncap.com/home.aspx  )sitesindeki videolu çarpışma testleri güvenlik için sana ip uçu verebilir.

-------------
206 HDİ 1,4

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 15:09
Aynı zamanda 150 000 km 6yıl tam garantiyide unutmamak lazım.Honda yapıyor bir tek bunu..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 15:23

Aynı zamanda 150 000 km 6yıl tam garantiyide unutmamak lazım.Honda yapıyor bir tek bunu..

hyndaı nın 5 yıl 100bın km sınden sonra cıkartılar ama hersey yalan ole bır sey yok

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 15:38

hyndaı nın 5 yıl 100bın km sınden sonra cıkartılar ama hersey yalan ole bır sey yok
Emrahçım o yalan sadece hyundaı de yalan.Honda daki gerçek 6 yıl garanti..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 16:04

Emrahçım o yalan sadece hyundaı de yalan.Honda daki gerçek 6 yıl garanti..

abı servıse gıdıosun dıosun kı yaylardan ses gelıo serısın cevabı surucu hatası oluyor her serıs bole degıl tabı kı ama genelde bole dıolar ornek vermek gerekırse..

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 17:08
kardesım bızde  skoda superb 2008 model var babam kullanıo gayet guzel memnunuz yanı  dızel olmasıda  onu tercıh etmemızın bır dıger nedenı az yakıo vs oyuzden super b derım

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 18:53
arkadaşım bencede honda.. ama siz ne kadara kadar 0 araç arıyosunuz...?

Mesajı Yazan: İsmail
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2008 Saat 21:55
modifiye düşünüyorsanız honda

-------------
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP

Mesajı Yazan: kamilgulcan
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 00:22
superb ile civic aynı sınıf araçlar değil öncelikle ... ki yeni superb çok daha üst sınıfa yaklaşan makam arabası ayarında bir model... zira 2008 e kadar üretilen eski kasa superbler passatların  10 cm kadar uzatılmış versiyonlarıdır. accord ile superb karşılaştırılır civic ile de octavia ... benim seçimim skoda olur kesinlikle civiclerde yerli olmasından kaynaklanan bazı kalite problemleri yada kalitesiz malzeme sıkıntıları kesinlikle var boya bunlardan birisi... çok kısa süre önce amcam aldı civic detaylı inceledim hatchback ve yerli sedan civicler arasında kalite farkı çok... skoda ...

Mesajı Yazan: kamilgulcan
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 00:28
bu arada sırasıyla audi vw seat skoda %80 oranın üzerinde aynı parçaları kullanıyorlar ve hatta lamborghini bile bu grupta.... motordan şaseye elektronikten güvenliğe yürüyen aksamdan iç mekana kadar wv kalitesi var... wv kalitesini en pahalı audi sunar en uygun fiyatlısını da skoda,şirket stratejileri hepsi ve müşteri grupları....seat son yıllarda biraz bu grubun dışında gelişim göstermiştir..

Mesajı Yazan: NU103
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 00:28
kuzen tabikide superB... bırak hondayı falan.. söförlügümü yapıcan daha superB..:D:D:D

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 01:13
skoda 2.kalite derken sorunlu bir araç kastedmedim...Demek istediğim vw markasının 2. fabrikası ve vw araç çizgilerini taşıyor...

Konuya farklı bir yaklaşımda bulunmak gerekirse VW passat alman daha mantıklıdır skoda yerine...

Skoda araçların 2.eli hızlı dönmüyor.

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2008 Saat 11:25

skoda 2.kalite derken sorunlu bir araç kastedmedim...Demek istediğim vw markasının 2. fabrikası ve vw araç çizgilerini taşıyor...

Konuya farklı bir yaklaşımda bulunmak gerekirse VW passat alman daha mantıklıdır skoda yerine...

Skoda araçların 2.eli hızlı dönmüyor.
+++++++++

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net