|
Led Xenon Şimşek Etkili Denen Şeyler :) |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
nbol
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam dediginiz urunun siparisini vermistim bugun cumaya elimde olur insallah pisman olmam
|
|
eyupates
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pişman olmazınız güzel ampuldür :)
|
|
ayanilmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ayanilmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Eyüp kardeşim merhaba,
2 yıldır Peugeot 407 executive 2007 model kullanıyorum. Arabamın konforundan çok memnunum. Bu hafta far camlarımı temizlettim. Fakat sağ far camından çok memnun değilim. Onu da parlatabilirsem senin sattığın bu ampüller hala varsa kısa ve uzunlar için beyaz ampül almak isterim. Bir de ampüllerin silecek motorlarını yaktığından bahsedildiğini duldum. Bu konuda bilginiz var mı bilmiyorum. İstanbul Bağcılar Güneşli'de oturuyorum. |
|
Abdullah Yanılmaz
|
|
Tbirtan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2021 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar, hala bu işle uğraşıyormusunuz, benim 2005 model bir 206 ım var ve kısalar için güçlü ama yüksek fiyatlı olmayan Xenon a ihtiyacım var. Aslında çinden istediğinim aşağıda resmini paylaştığım lamba var ama 55 watt balast gerekiyormuş (ben o gerekliliği elektrikçiye gidince öğrendim) sizce balast tedarik edip kısalarda bunu kullanayımmı yoksa başka bir ürün için öneriniz olurmu. Bu ürüne 90 TL ödedim.
Resim ekleyemiyorum.. H7 8000 k 55 watt yan tarafı mavi çubuk HID yazan Xenon lambalardan |
|
Ordulu adventure
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2021 Konum: ORDU MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ordulu adventure
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Usta benim aracın sis lambasının biri kesti.Sürekli kullandığımdan yoruldu Heralde.Biraz araştırdım üstündeki ampül h11 miş, aynı araçta akrabamda var h1 taktım ben dedi.Kar beyazı takmayı düşünüyorum. Eski aracımdan kalma c6 marka ince mavi h3 var. Onu sislere takabilir miyim. Araç 2008 adventure partner
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |