|
206 com2000 sinyal kolu tamirim |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
muzo
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Selamlar Benim araçta sinyal sorunu vardı.çin.den 4 adet aldım.ümraniye sanayide esen elektonik oto beyin bekir esen e yaptırdım.sinyal kolu sıfır oldu.Comm2000 parçaları Ümraniye deki Bekir Esen ustaya biraktim.telefonu 0542 469 47 13 Bunlar sıfır kullanılmamış.
Düzenleyen muzo - 02 Ekim 2019 Saat 14:10 |
|||
lütfi hidayet
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lütfi hidayet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
|
|||
lütfi hidayet
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lütfi hidayet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
[/QUOTE] Selamlar Benim araçta sinyal sorunu vardı.çin.den 4 adet aldım.ümraniye sanayide esen elektonik oto beyin bekir esen e yaptırdım.sinyal kolu sıfır oldu. bana tanesi 35 tl yi buldu.gümrük vergisiyle.elimde 3 tane fazladan daw comm2000 var isteyen olursa özelden iletişime gecebilir. eski gözüken sinyal kolundan cıkan. Bunlar sıfır kullanılmamış.
[/QUOTE]
Muzo bey özelden yazdım, mesajlarınızı kontrol edebilir misiniz. bana bunlardan bir tane lazım
|
|||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim beyin arızasını da esen oto bekir usta bulmuştu. Elektrik ve beyinle ilgili sıkıntı yaşayanlar çekinmeden gidebilir.
Konuyu ben açmıştım 1 yıldan fazla oldu ve yavaş yavaş yine gevşeme başladı. Allahtan yedek bir tane daha yollamışlardı. Artık seneye yaza doğru bir kere daha değiştiririm artık.
Düzenleyen talip206 - 28 Eylül 2019 Saat 21:02 |
|||
muzo
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bekir esen....Comm2000 parçaları Ümraniye deki Bekir Esen ustaya biraktim.telefonu 0542 469 47 13 Düzenleyen muzo - 21 Eylül 2020 Saat 03:34 |
|||
muzo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bekir esen istanbul ümraniye.Comm2000 parçaları Ümraniye deki Bekir Esen ustaya biraktim.telefonu 0542 469 47 13 Düzenleyen muzo - 21 Eylül 2020 Saat 03:34 |
|||
Emre.307
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2019 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş. Çok teşekkür ederim. Sırf teşekkür etmek için üye oldum forumaBende de bu sorun uzun süredir devam ediyor. Bir türlü sinyal kolu alıp da değiştirmedim. Bu parçayı değiştirtmeyi deneyecem. Aydın da ikamet ediyorum. Umarım uğraşacak bir usta bulurum. 1 seneyi geçtikten sonra yeniden gevşemeye başladı demişsiniz. O zaman direk sinyal kolunu da değiştirsem yine bu sorunu yaşayacam bir süre sonra? |
|||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam rica ederim. Ben ıstanbulda yaşadığım için trafikte geçen süre normalin 2 3 katı oluyor. O yüzden çabuk aşınmaya başladı. Ama eski hali gibi kötü değil hâlâ. Sadece çok sert dönüşlerde direksiyonu hızlı toplarken sinyal sola atıyor. Iki yıl daha götürür gibime geliyor. Ki olmasa bile elim alıştı artık yarım saatte söker geri toplarım.elimde olan yedeği takarım Elin yatkınsa sende yapabilirsin. Ustaya bile gerek yok. Bu parça yerine kol alsan bile değişen bir şey olmaz o da zamanla aşınır. Şimdiki amacım aynı parcayı 3 boyutlu yazıcı kullanarak basmak. bakalım nasıl olacak.
|
|||
muzo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim sinyal kolunun içide bozukmuş tamiri için uğraşmadım..en sonunda yeni sinyal kolu aldım.sinyal kolunu 49.00 tl ye aldım 14.50 gümrük vergisi verdim. Sinyal kolunu bu adresten aldım: https://www.aliexpress.com/item/32838505630.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dlNv1KR
Düzenleyen muzo - 18 Kasım 2019 Saat 15:21 |
|||
muzo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bekir Usta'nın stokta 30 tane var bilginize
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |