![]() |
|
2 kademe fana elektrik gelmiyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mesutokat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutokat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2021 Saat 10:20 |
Arkadaşlar merhaba,
Aracımda far ve sis yandığı zaman hararet 10 derece yukarıda gösteriyor. Bunun kontrolünü yaparken fanın 2. kademesinin çalışmadığını fark ettim. Fan sorununu kontak sigortasından + çekerek geçici olarak çözdüm ancak far ve sis açıkken hararet yükselmesini çözemedim. Sanırım şasede problem var ancak nereye bakacağımı bilemedim. Her iki konuda da , daha önce başına gelmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen elektrikçi sisler için falan yanlış yerden elektrik çekti. Aracının ne olduğunu belirtmemişsin ama eğer 206 ise fan roleleri var peugeot ambleminin arkasında. Onları kontrol edin.
|
|
![]() |
|
mesutokat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutokat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kademe elektrik sorunu çözüldü fan sigortasından farklı yerlere de elektrik alınmış, oda sigortayı yakmış. 2 adet sigorta değiştirince sistem normale döndü aracı alıp 8 km gittikten sonra aracı stop ettik akü şarj almıyormuş meğerse araç bir daha da çalışmadı yeniden gittik şarj dinamosu söküldü sağlam ve bakımlı çıktı yeniden düzgün bir şekilde toparlayınca o sorunda giderildi. Bu dinamo neden elektrik kesmiş olabilir ki ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |