|
407 Multimedia teyp |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ariza123
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2021 Saat 09:36 |
Merhaba, hepinize sağlıklı günler dilerim.
2009 model 407 aracıma Multimedia tape taktırmak istiyorum. Forumda önceki konuları da araştırdım RT 4 5 6 serisi ve Rneg onerilmis. Uygun maliyetli farklı bir teyp öneriniz var mıdır? Bu teypleri yurt dışından tedarik etmem durumunda montaj işleminde sorun ya da uyumsuzluk olma ihtimali var mıdır acaba? Bir de aux kablosu bağladığımizda ses az geliyor telefon onu kulaklık gibi gördüğü için. Bu sorunun çözümü var mıdır ve Multimedia teyp taktirdigimizda bu sorun devam edecek mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kardeş orijinal teypler hem pahalı hemde yaşı itibariyle heran arıza yapabilir. Android cihazlara bakmak daha mantıklı.navimex ve follow me olarak 2 marka bu konuda başarılı bildiğim kadarıyla. Sanırım orijinal park sensörü çalışmıyor onun dışında ben sorun duymadım.Orjinallikten ziyade fonksiyonelliği önem vermek lazım. Android cihazlara Spotify gibi yandex haritalar gibi güncel programları yüklersin ayrıca geri görüş kamerasıda mevcut
|
|
aslanaft
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar 407 2.0 HDI dynamic premium aracıma bahsettiğiniz follow me marka multimedya aldım fakat araçta fabrikasyon Jbl hifi system olduğu için uyum sağlamadı hiç ses çıkmıyor.iade edeceğim.sizinde bilginiz olsun diye yazdım.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |