|
Ses sistemi tavsiyesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
savasdemirci
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savasdemirci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2021 Saat 15:34 |
|
Merhaba, 2007 model 1.6 407 aracıma multimedya sistemi takdırdım ama ses kalitesi orjinal sistemden kötü. Hoparlör anfi vb değişikliklerle ses kalitesini arttırabilir miyim? Özellikle baslar çok kötü, firma ekolayzır ayarı yapıyor onlara göre iyi ama orjinal sisteme göre kötü. Birde bagaja konulan subwoofer istemiyorum malum çok yer kaplıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhabalar hocam. amfi ile bu işi çözerdizni sıkıntı olmaz. bas içinde slim baslar var hocam hem yer kaplamıyor hemde bas olarak sizi memnun edecektir. Hapörler ile ses kalitesi artacakti companent hapörler ve amfi de yerterli olacaktır.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
savasdemirci
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savasdemirci
|
|
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim, bu konuda Ankara da yardımcı olacak bir yer varmı bildiğiniz?
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam bence malzemeleri kendiniz alıp sadece işçiliğe para verirseniz daha uyguna gelebilir. Malesef tanıdığım yok hocam.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
savasdemirci
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savasdemirci
|
|
Malzeme olarak ne alacağımı bilemiyorum malesef :( Alacağım anfinin özellikleri hoparlörlerin özellikleri ne olmalı bu konuda bir fikrim yok.
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba,
Ses sistemi talep ve beklent üzerine şekillenir. Ses sisteminde ana ünite dediğimiz ses kaynağı (radyo) çok önemlidir. İşlenecek veriyi çıakrtan ana ünitedir. Ana ünitedeki çıkan malzeme ne kadar iyiyse o kadar iyileştirebilirsiniz. Bahsettiğiniz çin işi ürünlerin çıkış kalitesi düşüktür. Kaliteyi mia rtırmak istiyorsunuz yoksa sesi mi ? Eğer ses seviyesini artırmak istiyorsanız araya küçük bir amfi girip sesi yükseltebilirisniz. Ama bu sadece olan sesi yükseltmeye yarar. Yok ben daha kaliteli bir ses istiyorum diyorsanız araya bu sesi düzenleyecek bir işlemci girmeniz alzım. İŞlemciler frekans bantlarını düzeltip daha iyi vermeye yarar. Bu sayede bir nebze daha güzel ses alabilirisniz. |
||
savasdemirci
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savasdemirci
|
|
Merhaba, ses kalitesini yükseltmek istiyorum, tizler idare eder ama baslar çok kötü çıkıyor.
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Low pass filter (LPF) e sahip mono amfi ve bass eklenebilir. Aracın hoparlörleri kağıt koni ile değiştirilebilir |
||
savasdemirci
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savasdemirci
|
|
[/QUOTE]
Low pass filter (LPF) e sahip mono amfi ve bass eklenebilir. Aracın hoparlörleri kağıt koni ile değiştirilebilir Navigold ng-08-m16 un koltuk altı bası var, bu işe yararmı sizce?
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |