|
5008 nox sensör arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cihatbayir
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2021 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cihatbayir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2021 Saat 12:08 |
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
2015 model 5008 kullanıyorum
aracımda motor arıza lambası yandı cihaza bağladığımızda ''NOx sensörü devresi aralıklı (sıra 1 sensör 1)'' arızası yazdı bu sorunu yaşayan varmı çözümü nedir? şimdiden teşekkür ederim |
|
Ceto
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2021 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim de 2016 508 var bende de o uyarı çıktı ('NOx sensörü devresi aralıklı (sıra 1 sensör 1)''. Şu an araçta sorun yok. Bakıma 1 ay kaldı. O zaman servise göstereceğim. Ad blue kaynaklı bir sorun gibi.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu sorun edbule sorunu hocam deposunun değişmesi lazım. kronik bir sorun yetkili servislerde bir çok kullanıcı değişim yaptırdı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
cihatbayir
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2021 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cihatbayir
|
teşekkür ederim servis egzos sistemi dedi ama bilmiyorum bakalım en son nerden çıkacak
|
|
cihatbayir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cihatbayir
|
yetkili servis nokta atışı yapamadı umarım sizdeki çözülür
|
|
Ceto
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2021 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yukarıda aynı konuda bende yazmıştım. Geçen ay servise götürdüm bakımı gelmişti 70.000 km. Bakım yaparken Azot oksit(Nox) müşiri bozulmuş 2500 tl değiştirelim mi dediler. Bende zararı yoksa kalsın değiştirmeyin dedim. Arıza uyarısı kayboldu, ikaz ışığı yanmıyor artık.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |