![]() |
|
yağmur tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rsen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2021 Saat 22:04 |
Merhaba ,
206 aracım yağmurlu havalarda bir yerden su alıyor ve tekleme problemine neden olup , gitmiyor aracım. böyle bir sıkıntı yaşayan varsa çözüm olarak ne yapılabilir. tamirci tamirci gezdim ama bulamadılar.o an yakalamak gerektiğini söylüyorlar .oysa 5-10 dk rölantıda çalıştıgında ıslanan yer kuruyor herhalde normale dönüyor ama yağmur yagdıgın da yine aynı sıkıntıları yasıyorum. çözümünü bilen lütfen yardımcı olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ön camın sileceklerin altındaki bakalitin lastikleri deforme olmuş olabilir
Geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Rsen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
evet bende ondan şüpheleniyorum , aracımı yıkadıgımda dahi aynı problemi yaşıyorum
|
|
![]() |
|
djserp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2021 Konum: İstanbaul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Kaput içi fitili değişin ve aracınızdaki ön davlumbazlara bakın kırık varmı var ise buaralardan beyinler su alır ve sonuç hüsran olabilir.
|
|
Peugeot Ustası
Motor / Mekanik / Elektrik / Yazılım / Elektronik / Ses Yalıtım Hizmetleri |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çalıştırmadan buji bobin hattını kontrol et su var mı diye
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
srrssr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2018 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Sağ far üstü çıta var çamurlukla birleşiyor ordan ECU ya su gidiyor olabilir bende öyle olmuştu,orda çıta varmı bakın yada sağlammı suyu dışarıya tahliye edebiliyormu ona bakın,belki sizinde ordandır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |