![]() |
|
Marş basmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Regaipfidan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Regaipfidan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2019 Saat 17:24 |
merhaba arkadaşlar bende 2006 307 1.6 comfort triptonik vites araç var arada sırada olur olmadık yerde marş basmıyor mesela araç akşam kapının önüne park ettim sabah kalktım çalışmıyor info mode economy actif yazısı çıkıyor elektrikçiye baktırdım marş kömürü dedi degiştirdim aradan 6 7 ay gecti yine aynı hata verdi aküsünü degiştirdim yine düzelmedi arızalarını sildirdim yine aynı acaba bir fikri olan varmı yada böyle bir arıza ile karşılaşan
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam ekonomik mod araç uzun süre çalışmazsa bir çok sistemin elektriğini bsı kapatıyor. Aracınıza sonradan ses sistemi - exnon vs. gibi bir elektrik tesisatına dokunuldumu.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Regaipfidan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Regaipfidan
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah hoşbuldum ses sistemi var evet ve araç bazen 1 gün hiç çalışmadan kapının önünde kaldığıda oluyor
Elektrik aksamına dokunulmadı hiç Düzenleyen Regaipfidan - 29 Mart 2019 Saat 18:20 |
|
![]() |
|
Mcaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2020 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Sigortalara bakılacak su gelmiş olabilir nem olabilir oksitlenme yapmıştır kutup başları geçirmiyor olabilir yada şarj dinamosu konnektörü arızalı olabilir
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Hocam aynı olay bendede var şuan ben akü değiştim marş otomatiği değiştim düzelmedi sonra neden olduğunu şans eseri buldum lpg nin açma kapama ddüğmesi kontağa bağlı değil yani elimle kapatmadığım sürece küçük ışıklar açık kalıyor oda 1 günde olmasadw yaklaşık 2 günde aküyü marş basmayacak şekilde zatıflatıyor sana tavsiyem lpg varsa düğmesini kapalı tut park ettiğinde birde multimedyayı 1 haftalığına soketlerini çıkar yada kontağa bağlat benim şuan lpg düğmesini açık bırakmadıkça marş sıkıntım olmuyor :)
|
|
![]() |
|
Lazrail8989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2020 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lazrail8989
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaputta sigortanın önünde röle var muhtemelen oksitlenmistir. Onu çıkar temizle tak. Ya da ona gelen kabloyu oynat. Bunlar da olmazsa radyo bağlantıları sorun yapabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |