![]() |
|
Pedalbax |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kadir2727 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2020 Konum: Kırşehir Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kadir2727
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2020 Saat 00:08 |
Arkadaşlar merhaba pejo 307otomatik vites araçta pedalbax kullanan var mı gerçekten performans yükselip yakıt düşüyor mu görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum merak ettim bi bakayım dedim nasıl birşey diye dolanırken şöyle bir yorum buldum.
Birkaç tanede araçta problem çıkarmış heralde bildiğimden değil baya kötü yorum var birtanesini kopyaladım
Tüm modifiyeli araçlarda var bundan kapatıp açabiliyorsunuz. Sorun şu ki sürekli kullanmak sorun çıkarabilir sonuçta fabrikada belirli amaçla o ayarlar yapılıyor.Bir anda tam kavrama olmadan yüklü miktarda benzinin motora gitmesi şanzıman problemlerine yol açabilir özellikler otomatik araçlarda |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu tarz şeyler illa ki aracınıza zarar verir. Dizel araçlarda yapılan chip tuning işlemleride aynı şekilde düzgün yapılmadığı takdirde kısa bir süre sonra araç siyah duman işinide abartıyor motor parçalarının ömrüde azalıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |