![]() |
|
yağmur sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ender3306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2020 Konum: ankara*Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ender3306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2020 Saat 14:38 |
benim aracım pejo 307 2003 model yağmur sensörünü aktif edemiyorum yardımcı olabilecek varmı?
|
|
Varsa yoksa Pejo
|
|
![]() |
|
ender3306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2020 Konum: ankara*Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ender3306
![]() ![]() ![]() ![]() |
far sensörünü aktif etmeyi başardım ama yağmur sensörünü aktif etmeyi başaramadım.
|
|
Varsa yoksa Pejo
|
|
![]() |
|
emirksk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
donanımsal olarak her şey tamam mı ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ender3306
Evet Tamam beynini sıfırlatmıştım yakın zamanda ondan oldu
|
|
Varsa yoksa Pejo
|
|
![]() |
|
emirksk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
izlediğiniz yolu bilmiyorum fakat hem ecu'dan hem bsi'dan aktive etmeniz gerekiyor olabilir hız sabitleyici taktıktan sonra aktive eder gibi.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
sıfırlamadan önce böyle bir sorun yoksa sistemsel bir sorun olabilir hocam arkadaşımzın dediği gibi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ender3306
Teşekkür ederim
|
|
Varsa yoksa Pejo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |