|
Orta Konsol |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dfiratd
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2020 Saat 13:15 |
Arkadaşlar merhaba; aracımın fotoğrafta görülen orta konsol çerçevesi kırık. Dijital saati bozuk, çakmak çalışmıyor kısaca benden önceki sahipleri bu parçayı deforma etmişler nerede araştırdıysam da bulamadım. Bu parçayı yaptıran satın alan yada başka parça bulan kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Komple parça arayışı içindeyim. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işiniz zor hocam. facebook alım satım gruplar peugeotun oralarada sorabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ozk991
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2023 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba hocam
Ben de eşime 2001 model bir 306 aldım. Sizdeki gibi aynı sorun bende de var. Bu parçayı bir türlü bulamadım. Siz bulabildiniz mi? Ya da boyatan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |