![]() |
|
Orjinal cant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kadir2727 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2020 Konum: Kırşehir Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kadir2727
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2020 Saat 15:13 |
Merhaba arkadaşlar bende pejo 307 otomatik vites var 2003 model aldiğimda 17 cant vardı orjinal cant ebatı kaçtır bide kalkışta gaza yüklenirsem şanzımanda balata kaçırır gibi bi gacorti geliyor 17cant oldugu için yapar mi cevaplarınız içi şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 307 sw otomatik var orjinal boyutu 205 55 r16 muhtemelen seninde o olması lazım
Bende 17 geçmek istedim Lastikçiler otomatik viteste tavsiye etmedi zorlar dedi ses ondan olması muhtemel olabilir.
|
|
![]() |
|
Kadir2727 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2020 Konum: Kırşehir Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kadir2727
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana orjinali 15 cant dediler orjinal 16 ise çok fark etmemesi lazım çünki 16 ile 17 cant yükseklik olarak aynı santim ölçtüm stetmemde 16 cant ama sonradan koymuşlardır dedi lastikçiler orjinal 15 cant dediler
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fabrika çıkışı kapı altı bilgilendirmesi bende duruyor hocam tek boyut var orada oda 205 55 r16
Dediğim gibi benim stationwagon fark eder mi bilmem Sen aracın tüm özelliklerini netten girerek orjinal fabrika çıkışı lastik boyutunu bulabilirsin hocam 1 inç jant farkı normalde manuel araçlarda fark etmez ama otomatik olduğu için tavsiye edilmiyor yüzde 5 te olsa yani azda olsa etki eder zamanla sıkıntı çıkarır diye tahmin ediyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kadir2727
![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklisiniz 17 canti söküp 16 takacam çünkü hem performansı hemde şanzumanı etkiliyor
Düzenleyen Kadir2727 - 28 Eylül 2020 Saat 19:25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |