![]() |
|
aküyü ters bağladım sorun olur mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pilstols ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2020 Saat 21:59 |
arkadaşlar merhaba.
2004 307xt 1.6 hdi aracım var. egr elektro vana öğrenme sırasında yapışıyor diye hata alıyordum. bugün egr yi söküp temizleyeyim belki düzelir diye şansımı deneyeyim dedim. rahat çalışmak için kendime yer açmak adına aküyü de söktüm. sökerken akünün asit akıttığını gördüm ve akan asit beyinden çıkan kablo kanalına sızmış. bazı kabloları eritmiş onları toparladım. egr yi temizledim. kötü bir haber aldım işi yarım bırakmak zorunda kaldım. kapıları kilitlemek için aküyü takerken karanlıkta yanlışlıkla kutupları ters takmışım ![]() sizce sabah döndüğümde ne ile karşılaşırım. beyin yanmış olabilir mi ya da ne yapmamı önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öncelikle geçmiş olsun. benim tavsiyem siğortalarınızı değiştirin ve tek tek avmetre ile hatları kontrol edin kısa devre varmı yokmıu diye. aracınıza öyle marş basın. en kötü ihtimal bsı ve ecu hasar almış olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Pilstols ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam. söylediğiniz gibi bir deneyeyim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |