|
308 Şanzıman Hatası (Acil) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mferuz
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2020 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2020 Saat 19:46 |
Bügün aracımı expertize satış için götürdüğümde aşağıdaki hata yüzünden satış ertelendi.
Ne olduğunu bilen varmıdır. U1F75 Vites kutusu vites değiştirme paletlerinden gelen bilgi arıza sı Aracım 2015 BlueHDI 1.6 308 Not: yaklaşık altı aydır kullanıyorum. Fakat hiç bir sorun yaratmadı bu hata. |
|
mferuz
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2020 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracım otomatik ve dizel.
Bu hata SÜREKLİ yazıyor. Şimdiden tşkl.
|
|
mferuz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu sorunu yaşayanlar için yazıyorum.
Bugün İzmir Arkas servise götürdüm. Expertiz aracı dyno testine sokmadan once bilgisayara Bağlaması gerekiyormuş. Araç dyno da zorladigi için Hatalar veriyormus. Hatalar silindi çok şükür aracımızda Bir sıkıntı yok.
|
|
EmSul
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben bu dyno testine güvenmiyorum aracımıda sokturmam hem araca zarar hem de sonucu anlamsız motor durumunu görmek isteyen silindir basınçlarına ve krank havalandırmasına baksın
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |