![]() |
|
Kendiliğinden Yanan Farlar. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2020 Saat 19:57 |
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar..
Bugün işten eve gelirken önümde duran aracın arka kısmında farlarımın yansımasını gördüm. Yanlışlıkla açtığımı zannettim ama kolda kapalı duruyordu. Koldan açıp kapattığımda söndü. Biyerden şase felanmı yapıyor acaba.. Başına gelen ve çözümünü bulan arkadaşların yardımını bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler.
|
|
iliğimi sömürdü bu araba!
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klasik com2000 far sinyal kolu arızası gibi duruyor. Sinyalde de temassızlık gevseklik probleminiz var mı?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Aynen klasik far sinyal kolu arızası (com2000)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Temassızlığı fark edemiyorum ama sağa sinyal verip döndükten sonra direksiyonu düz hale getirmek için çevirdiğimde kendinden sol sinyale geçiyor.(eğer sola döneceksem kebap ama düz gideceksem arkadan geleni sövdürüyorumdur)
|
|
iliğimi sömürdü bu araba!
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Tamam bahsettiğim gevşeklik bu. Ben bu sorunu kendim çözmüştüm. Biraz el becerisi isteyen bir durum. Sinyal kolunun içinde bulunan basit bir plastiğin zamanla erimesinden kaynaklı bir durum.
Düzenleyen talip206 - 20 Ağustos 2020 Saat 20:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |