|
GİTMİYOR GAZ Yemiyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Efsanepartnerr
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2020 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Efsanepartnerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2020 Saat 13:23 |
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak, 2013 model pejo partner 1.6 hdi 92lik aracım bazen gaz kesiyor 3000 deviri geçmiyor herhangi bir arıza ve uyarı ışığı da yanmıyor aniden kendiliğinden düzeliyor. Sebebi ne olabilir acaba başına gelen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam bunun genel sebebi genelde turbo elektrovana yada havadebimetre oluyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Efsanepartnerr
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2020 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Efsanepartnerr
|
Anladım efendim teşekkür ederim. Tahmini olarak ne kadar masraf çıkar
|
|
Efsanepartnerr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Efsanepartnerr
|
Anladım efendim teşekkür ederim. Tahmini olarak ne kadar masraf çıkar acaba
|
|
Bg48000
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2020 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Debimetreni ilk olarak temizlemeni öneririm 20-30 TL tutar kendin sokersen sanayide sokturursen 50 TL ye mal olur diğer seçeneği bilmiyorum
|
|
Efsanepartnerr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Efsanepartnerr
|
Ustam çok teşekkür ederim söktüm temizledim taktım yerine araba şaha kalkıyor artık sorun düzeldi. Ağzına sağlık
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
probleminizin çözülmesine sevindim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Efsanepartnerr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Efsanepartnerr
|
Çok teşekkür ederim 🙏🏿
|
|
Efsanepartnerr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Efsanepartnerr
|
Merhaba abi debimetreyi temizledim Bi kaç gün düzeldi ama yine aynını yapmaya başladı ne yapabilirim
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef değişim gerekli gibi gözüküyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
Efsanepartnerr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Efsanepartnerr
|
Anladım teşekkür ederim sağolun
|
|
Efsanepartnerr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Efsanepartnerr
|
Ahi tekrar merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın da. Debimetreyi değişmedim ama düzeldi yine şuan için bir sıkıntı yok. Ama araç fazla yakıyor sanki. Etkisi olur mu
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |